Road Racing

René Prang til DM-finale i Classic roadracing på Ring Djursland

Road Racing
05/09/18

I Classic roadracing er René Prang er tilbage på den gamle, men velkørende Ducati 916 SP fra 1994, når det gælder finalen i DM for Classic roadracing Superbike d. 8. & 9. september på Ring Djursland. I samarbejde med Vagn Jensen Motorcykler, er Ducatien endelig totalrenoveret efter et voldsomt havari med betonmuren, ved Copenhagen Historic i august 2017.

(Foto: Erling Prang)

Mangel på reservedele er årsag til at Ducatien først er klar igen nu. René Prang har i de første to afdelinger kørt på en Ducati 996 SPS fra 1998. Denne maskine vil også være at finde i en af klasserne på Ring Djursland, med sin ejer Tom Bergan i sædet.

René Prang på værkstedet med sin nyronoverede Ducati 916 SP

René Prang ser frem til igen at køre på den ældre, men fine Ducati 916 SP på Ring Djursland, som er flot bygget op igen, og er ellers at finde hos ”Vagn-Jensen Racing” i pitten.
René Prang har vundet DM i ”Classic Superbike” de seneste to år med denne Ducati, men har i år nok kun en teoretisk chance for at genvinde DM. Han vandt de første 4 løb i foråret. Prioritering af andet løb i Tyskland i moderne superbike, på samme tidspunkt, som 3. afd. af DM blev kørt i Sverige sidst i juni, har hensat ham til en foreløbig 3.plads. De to løb i Sverige havde kun deltagelse af 3 danskere i Superbike-feltet, hvoraf kun de to gennemførte. Selv om de endte et stykke nede i feltet, får de alligevel max. point i DM-serien.

De sidste småting efterspændes på værkstedet hos René Prang inden weekendens finale i DM

Med den nuværende pointfordeling kan René Prang selv afgøre sølvmedaljen ved at vinde de to sidste løb på Ring Djursland, mens chancen for at det også rækker til en 1. plads i den samlede stilling, afhænger af de nærmeste konkurrenters placering i løbene.

René Prang er tilbage på den gamle Ducati 916 SP fra 1994, som nu er totalrenoveret

Før sidste afdeling på Ring Djursland med to løb, er placeringen på de første pladser i kampen om DM Classic Superbike: