Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Syddjurs Racing, personlige rekorder og podiepladser på Padborg Park

Danish Endurance
Championship 

05/09/18 

DEC - Danish Endurance ChampionshipEfter en lang sommerpause fik DEC-klassen endelig asfalt under dækkene i forbindelse med Night Race på Padborg Park. Både solen, stemningen og adrenalinniveauet var højt, og det blev materialiseret efterhånden som tidtagninger og heats blev igangsat weekenden over.
 

Henrik var eneste kører på bilen lørdag, og lagde ud med en 15 minutters tidtagning midt på eftermiddagen. Både bilen og Henrik var mere end klar, så ret hurtigt kvitterede de med en ny personlig rekord på Padborg Park. Tiden indløste en startposition som nummer to i klassen, da løbet blev sat i gang, netop som solen var ved at gå ned. Det var første gang, at 111’eren skulle køre løb i skumringen, men det passede tilsyneladende både bilen og Henrik rigtig godt, og for anden gang den dag satte han ny personlig rekord, som ved løbets afslutning rakte til en tredje plads.

I søndagens heat startede Rasmus som nummer to for klassen efter formiddagens to vellykkede tidtagninger. Knap ti minutter efter løbsstart blev Rasmus kørt af banen af en konkurrent. Bilen kunne heldigvis køre videre, men lå nu næsten bagest i feltet. Rasmus lod sig dog ikke slå ud af sammenstødet, og stod heller ikke tilbage for Henriks rekorder. Mens han forbedrede sine omgangstider bevægede han sig længere og længere op gennem feltet. I lang tid dystede han med den førende bil af feltet – en dyst, som kun blev mere spændende efter en Ferrari sendte 111’eren på endnu et par snurreture om sig selv. Heldigvis havde det ikke indflydelse på placeringen, og 111’eren sluttede på en flot andenplads.

Efter weekendens intense heats indtager Syddjurs Racing nu førstepladsen i den samlede stilling i Danish Endurance Championship 2018.

Næste afdeling af Danish Endurance Championship afvikles den 22. – 23. september i Ebeltofts baghave, Ring Djursland.

Løbskalender:
22. – 23. september Ring Djursland
13. – 14. oktober Padborg Park

Se også facebook.com/syddjursracing

Syddjurs Racing


Læs mere om:
  • Syddjurs Racing
  • Padborg Park
  • 02/09/18 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •