Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel kommer susende i mørket

Supertourisme 
01/09/18 

Night Race har en helt særlig status i DST-serien, og Kevin Rossel er klar til at lyse op i mørket. Efter en sort weekend i Norge kommer han i en nærmest ny bil for at holde fast i topstriden.
 

Det er nemt at høre, når kørerne taler. Night Race er løbet, som skiller sig ud, og sejren her er bare lidt mere værd. Sådan er det også for Kevin Rossel fra SCANVIEW Racing Team, der har tørstet efter at vinde den ikoniske afdeling efter den første sæson i DST-serien, hvor han fik bortdømt sejren på Padborg Park.

- Det er bare et spektakulært løb, og jeg vil frygteligt gerne være ham, der sætter fyrværkeriet i gang som vinder. Jeg skal komme susende i mørket, og jeg ved, at jeg kører stærkt på den bane. Topstriden er intens, men jeg vil holde mig til, og det handler om at sætte point ind hele tiden, fastslår Kevin Rossel, der til det seneste løb i Norge blev ramt af voldsomme tekniske problemer med en eksploderet motor. Derfor har sommerens krævet stort arbejde både på og udenfor banen, hvor der er blevet brugt omkring 250.000 kroner på at få bilen klar igen.

- Vi har testet rigtigt meget, og på den sidste testdag nåede vi et sted mellem 80 og 100 omgange. Så er man godt mør i kroppen, men jeg har en god fornemmelse, som jeg også havde til åbningsløbet, og det gik jo meget godt. Nu skal vi bare have nye dæk på til Night Race, og så kommer det til at spille, siger Kevin Rossel, der kommer til at stå snorlige foran de mere end 120 gæster, han har med til festen på Padborg Park.

- Når jeg har fået rettet kroppen ud hos kiropraktoren og fået en klipning, så mangler jeg bare en god nats søvn, og så vil jeg gerne betale tilbage for den store opbakning, vi har mærket den her sommer. Det er deres skyld, at vi stadig har muligheden for at kæmpe videre, for vi stod pludselig i en kattepine. Derfor skal den bare have fuld gas, og så handler det fortsat om at køre klogt. Der er ingenting, der er afgjort, selvom jeg ikke har det forspring, som jeg havde inden sidste afdeling. SCANVIEW Racing Team er klar til at indtage mørket, slutter Kevin Rossel, der er placeret på en fjerdeplads, inden lørdagens ræserfest.


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 01/09/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •