Superbike - DK

René Prang fik mere fart i Ducatien på Padborg Park

04/09/18

René Prang havde nogle udfordringer med at få sin Ducati Panigale V4 S til at køre som han gerne ville, forrige weekend på Jyllandsringen. Ved 3. afdeling af DM i ”Danish Superbike” på Padborg Park d. 2. september, gik det noget anderledes. Der kom mere fart i maskinen, efter at René Prang i løbet af ugen har arbejdet med Ducatien og sætte den op, så den passer bedre til ham, og kompenserer for den skadede skulder der forsat driller.

Ved morgentræningen søndag syntes han det gik lidt bedre, og endnu bedre ved tidtagningen, som rakte til en start position som nr. 5

René Prang fik mere fart i sin Ducati V4 S
(Foto: Erling Prang)

Der skulle køres 3 løb i løbet af søndag, så der var travlt i pitten mellem morgentræning, tidtagning og løb. Alle 3 løb bød på flot og spændende kørsel, ikke mindst blandt de 3 førende, men også på de efterfølgende pladser blev der kæmpet bravt om placeringerne, bl. a. mellem Allan Horward og René Prang som trak det korteste strå af de to første løb, hvor han måtte se sig hensat til 5. pladsen.

#13 René Prang er ved at passere #41 Allan Horward indenom

I 3. og sidste løb kom René Prang rimelig godt med fra start og gik ind i første kurve som nr. 5, med Allan Horward lige foran sig. Efter 3 omgange lykkedes det endelig René Prang at passere Horward. Kort efter begyndte han herefter at øge sig forspring til ham.
Selv følte René Prang at han nu havde ramt den rigtige opsætning, selv om det gav nogle ulemper, bl. a. med en mere urolig maskine. Fra midten af løbet begyndte han støt og roligt at mindske afstanden til de førende, og kørte hurtigere end han havde gjort tidligere på dagen. Førerfeltet var dog kommet for langt foran.
På trods af alt, var det en tilfreds René Prang der kørte over målstregen som nr. 4.

#13 René Prang har netop passeret #41 Allan Horward

De tre første pladser blev i alle 3 løb besat med 1. Steven Tirsgaard – 2. Mathias Poulsen – 3. Simon Tirsgaard. Undervejs i de 3 løb kunne man ikke vide på forhånd, hvem af de tre der ville komme over stregen først, så tæt var fighten hvor de konstant skiftede placeringer i forhold til hinanden. Det var 3 meget lige og spændende løb.

#13 René Prang på Ducati V4 S

Der resterer nu kun finalen i DM ”Daniah Superbike”, som køres d. 6 & 7. oktober på Jyllandsringen.