Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

FN Rally forfølger succesen fra de første afdelinger af DM i rally

DM Rally 
04/09/18 

Når startskuddet på lørdag, den 8. september lyder til 5. afdeling om Danmarksmesterskabet i rally, er det med et godt udgangspunkt, at Frank Nielsen og Per Brodersen sætter sig til rette i sæderne i Frank Nielsens aldrende Citroén C2 R2 Max.
 

I Dansk Super Rally – DM på tværs af alle klasser, ligger de aktuelt på en generel 7. plads, i klasse 4 på en flot 3. plads, samt i R2 Super Rally Cup’en på en 3. plads.


Frank Nielsen fanget i et hurtigt øjeblik i Rallysprint i Horsens
(Foto: Allan POST Christiansen)

”Vi har et godt udgangspunkt for en god slutplacering i både DM serien og i Mini Rally Syd turneringen, når sæsonen er færdig” Udtaler Frank Nielsen inden 5. afdeling af DM, som tillige er 3. afdeling af den lokale Mini Rally Syd turnering. ”Vi ligger jo godt til i alle aktuelle mesterskaber, og er fuldt ud tilfredse med vore placeringer. Vi kører jo i en ældre bil, og kæmper mod de unge løver i nye og meget potente biler”

Per Brodersen fortsætter: ”Frank er jo en gammel ræv i rally sammenhæng. Hans erfaring giver lige det ekstra der skal til for at kæmpe mod de unge og modige kørere, som sidder bag rattet i de nye og moderne biler. Vi kæmper med sund fornuft for at køre os på podiet, når sæsonen er færdig i slutningen af oktober. Det skal nok lykkes – for os er det vigtigt at få point i de sidste to løb i år, så der satses, som altid fra Franks side, på sikker og effektiv kørsel.”


Frank Nielsen og Per Brodersen kørte et perfekt rally på Djursland før sommerferien
(Foto: Allan POST Christiansen)

Rally Midtjylland Den Jyske Sparekasse køres lørdag den 8. september, og kan følges i området omkring Salten Skov, Addit og Klovborg. Der er rallycentrum i Hjøllund ved Hampen, hvorfra løbet startes kl. 12.00. Løbet er tællende til en række mesterskaber: 5. afd. af Dansk Super Rally, 5. afd. af Danmarksmesterskabet i Rally, 5. afd. af R2 Super Rally Cup, 5. afd. af Danmarksmesterskab i Historisk Rally, 3. afd. af Mini Rally Syd, samt 5. afd. af Micro Rally Cup.

FN Rally

Viggo Johansen
rallypics.dk


Læs mere om:
  • Frank Nielsen
  • 08/09/18 - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: