Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 Eurocup

Christian Lundgaard fortsætter jagt på titel

Formula Renault
2.0 Eurocup 

31/08/18 

Formula Renault 2.0 EurocupChristian Lundgaard deltager i weekenden i syvende afdeling af Formula Renault Eurocup, der afvikles på Grand Prix banen Hungaroring i Ungarn. Lundgaard har haft en imponerende debutsæson i den svære serie og er forud for mesterskabets fire sidste afdelinger på andenpladsen i den samlede stilling.
 

Formula Renault Eurocup, der har fostret adskillelige Formel 1 kørere, har ry for at være en serie, der er rigtig svær at mestre i første sæson. Men Christian Lundgaard har allerede taget to sejre og fører rookie mesterskabet, men efter hans flotte sæsonstart har han skruet op for ambitionerne og går efter at vinde mesterskabet.

Inden de to løb på Hungaroring ligger Lundgaard med 147 point på andenpladsen i mesterskabet, 10 point efter kinesiske Yifei, men 20 point foran Martins på tredjepladsen og 21,5 point foran Fewtrell.

”Det er et rigtig tæt mesterskab” forklarer Christian Lundgaard. ”Der er ikke plads til dårlige weekender, så jeg går efter et par topresultater på Hungaroring. Vi havde en skidt række af løb, men kom stærkt tilbage på Spa, hvor vi fandt farten og fik en sejr. Desværre ødelagde en gas-sensor andet løb og det er den slags små ting, der kan koste dyrt i sidste ende. På Hungaroring er det virkelig svært at overhale, så fokus kommer til at være på kvalifikationen. Jeg ved fra Monaco, at vi har en stærk bil, når vi skal køre med meget downforce, så jeg tror vi kan få en rigtig god weekend. Men mine konkurrenter er stærke. Både Martins og Fewtrell kender jeg indgående, da vi alle er med i Renault Sport Academy (Renault Formel 1 teamets juniorprogram - red.) og jeg ved, de er rigtig hurtige. Martins har virkelig vist sig stærk de sidste par løb. Yifei tager mange chancer i nærkampene og jeg tror, det kommer til at koste ham dyrt på et tidspunkt, men han har været konstant og tager gode point næsten hver gang”.

Første løb afvikles lørdag kl. 16.15 og andet løb søndag kl. 13.50. Løbene kan følges live på seriens Facebook-side eller Youtube kanal. TV3 Max viser begge løb forskudt henholdsvis lørdag og søndag aften.

Lundgaard Racing Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Hungaroring
  • 02/09/18 - Hungaroring - Formula Renault 2.0 Eurocup
  •      ASETEK SIMSPORTS