Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel er ikke til at slå ud

Supertourisme 
31/08/18 

Mange havde nok givet op.
Kevin Rossel oplevede en sort weekend på Rudskogen i Norge før sommerferien. Først brændte motoren sammen i bil nr. 14. Så sad han i en lånt bil, der blev påkørt og beskadiget.
 

- Det blev dyrt på flere måder. Jeg mistede mange points, og en ny motor er ikke helt billig, siger Kevin Rossel med et noget anstrengt smil på læberne.

Men den talentfulde racerkører er åbenbart ikke til at slå ud. Forrige onsdag trillede han stille rundt på Padborg Park for at køre en ny motor til, og tre dage før Night Race i OK MOBIL 1 DST har han igen fuld fart på.

Kevin Rossel er inden Night Race placeret på en 4. plads i supertourisme-mesterskabet, men han har på ingen måde opgivet at komme helt frem i serien.

- Intet er afgjort. Husk på, at vi ikke engang har kørt halvdelen af sæsonens syv løb, og jeg har fortsat en drøm om at blive mester.

I første omgang handler det om at være med blandt de hurtigste i Night Race.

Faktisk har Kevin Rossel prøvet at komme først over målstregen i finalen i Night Race og dermed udløst fyrværkeriet. Han blev dog efterfølgende straffet for en overhaling i gul flagzone, og den daværende team-kollega Michael Outzen blev i stedet hyldet som vinder. Hvilket drama.

- Selvfølgelig kan jeg huske finalen i 2015, og det gør, at jeg er ekstra ivrig opsat på at vinde Night Race 2018 og så også få lov til at stå øverst på sejrsskamlen, men for mig er det også vigtigt at køre så mange points som muligt sammen til mesterskabet, forklarer Kevin Rossel.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 01/09/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •