Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kevin Verner har opdateret og er klar

Supertourisme 
31/08/18 

I Norge hentede Kevin Verner nok point, til at tage føringen i DST mesterskabet. Til Night Race på Padborg er det planen at forsvare føringen. Der skal sættes point ind på kontoen, men det bliver svært og derfor er bilen blevet gået igennem fra ende til anden.
 

I Norge slap Kevin Verner meget billigt fra et uheld foran ham. selv om han have en påkørsel af en konkurrent, så slap han meget meget billigt i første løb. Han fløj på det nærmeste over en konkurrent, men kunne forsætte løbet uden at få problemer med bilen, hvilket nok var held.


Kevin forsatte efter uheldet
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter at være kommet hjem til Danmark er hele bilen blevet tjekket og opdateret fra ende til anden. Der er blevet tjekket gearkasse og bagtøj. Bilen har fået friske drivaksler og andre stumper, som kunne blive mulige fejlkilder til det kommende Night Race på Padborg Park i denne weekend.

"Efter min flyvetur i Norge valgte vi at tjekke ALT på bilen. Vi har skiftet nogle dele på bilen. Vi har også skiftet dele som 'måske' var i orden. Vi vil bare være sikker på at alt er i orden" fortæller Kevin Verner inden lørdagens race, hvor sidste løb skal afsluttes efter mørkets frembrud.


Kevin fik en flyvetur i Norge
(Foto: Motorsporten.dk)

Autoforum Team Racing Silkeborg har tjekket alt på bilen, så man er sikker på at den er optimal for den unge racerkører. Hvis Kevin ved at bilen er klar, så skal han bare køre optimalt mener teamchefen Klaus Verner.


Kevin var flyvende i Norge
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet har dog ikke haft mulighed for at teste med bilen, så det bliver vigtigt at komme ud og køre træning, inden kvalifikationen på lørdag.

ARTS og Kevin Verner er dog positive og tændte! der skal scores en masse point i weekenden også selvom solen går ned, for de tænder bare lyset.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 01/09/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •