Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Lyset tændes igen hos MICCAR RACING

Supertourisme 
30/08/18 

Denne weekend bliver lyset igen tændt hos Carsten Lorenzen og MICCAR RACING.
Årets eneste aftenløb på dansk grund skal køres i OK Mobil 1 Danish Supertourisme på Padborg Park på lørdag.
 

Holdet glæder sig utrolig meget til at komme i gang med at køre racerløb igen, da den har stået på sommerferie siden maj måned. Bilen har dog ikke holdt stille siden, da det er blevet til en lille håndfuld testdage på netop Padborg Park, for at finjustere opsætningen, og ikke mindst holde sig varm og skarp til den kommende weekend.

Sæsonens to første weekender blev afviklet med positive resultater, og en opadgående formkurve, hvor der blev kørt hurtigere og hurtigere.

Forud for 2018-sæsonen, skiftede holdet turbomotoren ud med en V6 suge motor, som skal køres anderledes end den gamle, og det har krævet lidt tilvænning for Carsten. Men efter testdagene har holdet en rigtig god følelse i maven.


(Foto: JJ Media)

Der bliver heller ikke meget tid til at ændre opsætningen på lørdag, da hele DST løbsweekenden afvikles på blot en dag. Det betyder at bilerne er på banen for første gang klokken 12.00, mens de kører over målstregen for sidste gang cirka 21.55.

Det betyder også at både heat 2 og 3 bliver kørt i mørke, så der til denne gang bliver monteret forlygter på bilerne, foruden banen bliver oplyst af kraftige lamper rundt omkring den. Det er dog ikke den samme lysstyrke, som man kender fra Formel 1, hvor det næsten er lysere end dagslys, men lidt mere sporadisk belysning, som giver en helt speciel stemning for både kørerne og tilskuerne.

Skulle man være forhindret i selv at være til stede, kan man også følge løbet på www.TVSyd.dk eller på TVSyd + kanalen.

Men vi kan klart anbefale at man tager turen til Padborg Park, for at opleve den helt unikke stemning omkring Night Race, som man ellers kun oplever på steder som eksempelvis Le Mans. Man kan rigtig se flammerne fra udstødningen og glødende bremseskiver for enden af langsiden.


(Foto: JJ Media)

Mens bilerne kører på banen, og ikke mindst bagefter, er der også åbent for Biergarten som serverer god mad og drikkevarer i Oktoberfest stil.

Tidsplanen er som følger (med forbehold for ændringer):

Lørdag:
Træni'ng: 12.00
Tidtagning: 14.20

Sponsorkørsel: 15.40

Heat 1: 16.40
Heat 2: 20.40
Heat 3: 21.30

MICCAR RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 01/09/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •