Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Udfordrer vil genfinde farten

Legend Car 
29/08/18 

Det begyndte så godt for Lars Ebbesen fra Varde. Han indledte sæsonen i OK MOBIL 1 LEGEND som den hurtigste. Også hurtigere end storfavoritten i klassen, Michael Søvang Christensen fra Grindsted.
- Jeg kom med en helt ny bil, og både den og jeg var toptrimmet, og jeg kom med et setup, der passede perfekt til Padborg Park og Ring Djursland, fortæller Lars Ebbesen under forberedelserne til Night Race på Padborg Park på lørdag.
 

Hans grønne lynkineser med nr. 177 blev senere i sæsonen noget af en fuser. Først på bybanen i Aarhus, og senest i Københavns gader.

- Jeg ved ikke lige, hvad der skete, men jeg kørte i en bil, der ikke kunne dreje ind i svingene. Det var en forfærdelig weekend.


(Foto: Motorsporten.dk)

Vestjyden har dog også stor respekt for sin rival i klassen, og Lars Ebbesen peger på, at Michael S. Christensen er en mere rutineret racerkører, end han selv er.
- Michael Christensen er ikke blot en dygtig chauffør. Han kan også selv skrue på sin bil, og derfor er han så hurtig, fortæller Lars Ebbesen.

Netop Lars Ebbesen var faktisk hurtigere end Michael Christensen og alle de øvrige i det store Legend-felt i sæsonstarten, og han lignede den udfordrer, der er brug for i OK MOBIL 1 LEGEND. Det er den position, han nu forsøger at genfinde.

- Endnu er jeg ikke tilfreds, men jeg bliver ved, til jeg har fundet den opsætning på bilen, der igen gør mig lynhurtig, siger Lars Ebbesen. Han ser hen til lørdagens Night Race på Padborg Park.

- Det er et fedt arrangement, men det er også specielt, fordi vi slutter dagen med at køre i mørke, og det er ikke ret meget lys, vi har på. Det bliver mørkets gerninger.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 01/09/18 - Padborg Park - Legend Car
  •