Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

CS Racing og GP Danmark

Special Saloon 
27/08/18 

Forventningerne til Grand Prix Danmark 2018 var store efter hårdt arbejde med undervognen i sommerpausen, og de blev i den grad indfriet. I samarbejde med Roland Gingtorp, så er vi endelig kommet stabilitets problemerne til livs. Vores kører Christian Siepmann var meget tilfreds med ændringerne som især gav ham en enorm tillid til bilen i regnvejr.
 

Til træningen Fredag skiftede vejret et par gange undervejs. Sessionen startede i tørvejr men blev afløst af regn efter kort tid. Teamet besluttede at trække Christian i pit og vente på at regnen stilnede af, hvilket skete i løbet af få minutter og herefter nåede Christian 4 omgange inden det ternede flag blev viftet. 3. hurtigste tid blev det til, men det vigtigste var at sommerpausens arbejde havde båret frugt.

Lørdag blev det, og vejrguderne havde fundet projektørlampen frem og givet os en tør tidtagning. Christian starter ud med nogle gamle dæk og skiftede til et spritnyt sæt cirka halvvejs igennem sessionen. En olielækage gør at hverken på gamle eller nye dæk kunne Christian sætte en konkurrencedygtig omgangstid, og skulle derfor starte 8’er til første heat.

De mørke skyer lurede endnu engang over FDM Jyllandsringen i minutterne inden første heat, og i de sidste sekunder inden bilerne skulle på banen, valgte teamet at sætte regnvejrsdæk på.

Christian får en okay start, så efter første omgang er han oppe som nummer 6 og ligger samtidig pres på top 5. På vej ud på tredje omgang får Christian en god udgang af sidste sving, og han kommer op på ydersiden af en DST racer, som har mesterskabs konkurrenten Michael Bergmann på indersiden. DST raceren ser desværre ikke Christian som kommer meget hurtigt på hans yderside og trækker over i Christian så der opstår kontakt, og i udgangen af sving 2 rammer DST raceren Christian igen, denne gang på venstre forhjul hvilket beskadiger styretøjet på bilen. Vi udgår af løbet, men bliver trods en placering som samlet nummer 24, noteret for 15. hurtigste tid og samtidig fik vi en 4. plads i klassen, hvilket gav 12 point til mesterskabsstillingen.

Efter en forsinket start af heat 2 om søndagen, kom Christian rigtig godt afsted fra sin 15. startplads, og hentede 5 placeringer på første omgang. Farten var god men desværre blev turen op gennem feltet stoppet på anden omgang da lørdagens problemer med styretøjet havde nogen ikke-synlige skader og derfor endte bilen i sandkassen. Det blev desværre også enden på vores weekend da bilen ikke kunne blive klar til tredje heat.

En ærgerlig men samtidig lærerig weekend med mange op- og nedture, men humøret er stadig højt blandt alle i teamet og vi er klar til at tage revanche på Ring Djursland d. 22-23 September.

Tusind tak for den fantastiske opbakning vi får på sociale medier og på banen. Og tak til vores sponsorer, for uden jer ville danmarks mest unikke motorsports projekt ikke være muligt.

CS Racing


Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Jyllandsringen
  • 26/08/18 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her