Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Dansk første række til Grand Prix Danmark

Citroen DS3 Cup 
25/08/18 

DS3 Cuppen er tilbage på Jyllandsringen ved Grand Prix Danmark, og lørdagens kvalifikation blev weekendens første prøve på styrkeforholdet i serien.
 

Et godt stykke tid så det ud til, at Mads Frederiksen skulle starte lørdagens løb forrest, men i de døende minutter blev hans bedste tid overgået af Jonas Lynge.

Lynge kørte i øvrigt som den eneste under 1.17, mens Mads Frederiksen holdt fast i 2. startposition. I anden række er der to svenske biler Eric Nilsson holder fast i det gode momentum, han har haft i de seneste løb, mens Anton Bergström ser ud til at have fundet farten efter et par løb, hvor ærgerlige tekniske defekter har kostet svenskeren dyrt. Med fjerdebedste tid ser det lovende ud for Bergström.

I tredje række er det Erik Bertilsson som nummer fem og Kristian Moe Sætheren som nummer seks - mens top otte afrundes af Isac Aronsson og Jesper Thomsø. Kvalifikationen blev undervejs afbrudt af et mindre uheld fra en af bejlerne til det samlede podie, nemlig Kenn Bach. Nordjyden spandt af banen og endte i gruset, hvilket kostede en kedelig startposition som nummer 15.

Lørdagens heat i DS3 Cup flages i gang klokken 12.35, mens søndagens finale køres søndag eftermiddag klokken 14.45.

Insight Racing DK


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 26/08/18 - Jyllandsringen - Citroen DS3 Cup
  •