Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Året største løb for Special Saloon Car bilerne

Special Saloon 
23/08/18 

Brikkerne skal snart til at rykke mod sine pladser, i og med at vi går mod den sidste halvdel af sæsonen, Grand Prix Danmark på Jyllandsringen står for skud. Hvem fører mesterskaberne i de forskellige divisioner og også generelt, når weekenden er slut?
 

S-T divisionen har måske ikke været den største division i årets weekender, men dette har dog ikke gjort at den ikke har spændings momenter, det er unge Frederik Normann der fører divisionen i sin hjemmebyggede BMW E46. Han får til gengæld i denne weekend hårdt selskab af flere biler, en af dem er en kendt i klassen, nemlig Anders Christensens Peugeot 307, der i denne weekend bliver en dele bil mellem far Anders og søn Claus, som begge er velkendte i klassen.


(Foto: HPT Foto)

GT-B har i denne weekend 9 biler til start, blandt andet den førende i det generelle mesterskab SSC legenden Johannes Graversen, som lige nu lægger godt i svinget til at tage sit første mesterskab siden 1987. I denne weekend vil der være 3 Ginettaer til start, Klaus Nielsen er den ene af dem, han har kørt hele sæsonen i en Ginetta, men har i sommerpausen fået skiftet den ud med en anden, denne gang blot med en V8, hans gamle er røget videre til Brian Mikkelsen som også er til start og den sidste er Michael Klostermann der kommer i en nyere model, som oprindeligt er brugt til langdistance. De 3 biler skal ud at slå Porscherne der ellers har domineret 2. pladserne i GT-B, og de får endda gensyn med Jesper Blom i sin Porsche Cayman GT4.


(Foto: HPT Foto)

I Extreme må vi se om Christian Siepmann kan få sat en stopper for Porsche dominansen der ellers fandt sted på Padborg Park under Skt. Hans weekenden, her vandt alle tre Porscher nemlig et løb hver.
Morten Straarup skulle eftersigende have fået tæmmet sin Aquila der har drillet en del gennem sæsonen.
Der kommer også besøg fra Norge, her får vi et årligt gensyn med Rolf Guldbrandsen og Jarl Nilsen.


(Foto: HPT Foto)

Kom på Jyllandsringen og se racerløb fredag, lørdag og søndag - 24.-26 august.

Se nuværende stilling på www.specialsalooncar.dk

Special Saloon Car
Mads Andersen


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 26/08/18 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her