Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

ACD ProRacing satser på et ’deja vu’

Yokohama
SuperCup 

23/08/18 
Yokohama

For dem, der har fulgt Jakob Borum og ACD ProRacing, kommer det ikke som den store nyhed, at Jakob i de første 3 weekenden af sæsonen har været udfordret i forhold til at få bilen at arte sig. Der har både været gearkasse problemer, og også lidt udfordringer med opsætningen af den nye undervogn. Det kommer heller ikke som en overraskelse, at Jakob Borum fik fuldt hus på klassens tur til Lausitzring her i midt i juli måned. Han scorede simpelthen maximum point, og det er her Jakob gerne ser en gentagelse i forbindelse med Grand Prix Danmark.
 

”Tysklandsturen var ikke bare en pointmæssig succes, men også en meget stor teknisk succes, idet vi fik fundet det helt rigtige setup til bilen, og vi helt undgik tekniske problemer. Det gør, at jeg tør håbe på, at det kan lykkedes at komme helt i front igen på Jyllandsringen” fortæller Jakob Borum. Selvfølgelig er Jyllandsringen en meget anderledes bane end Lausitzring, men alligevel mener Jakob, at erfaringerne både fra de mindre heldige opsætninger i starten af sæsonen, og den meget gode opsætning på Lausitzring kan bruges til at give succes på Jyllandsringen.


Jakob Borum satser på et godt resultat til Grand Prix Danmark på Jyllandsringen i den kommende weekend.
(Foto: Keld Dohm)

Rent pointmæssigt har Jakob Borum over 60 point op til en førsteplads, og der skal mere end almindeligt held til hvis det skal indhentes. Derfor er ambitionerne for sæsonen justeret lidt ned, således at en top 5 placering nu er målet frem for en top 3 placering. ”Fokus vil i højere grad komme til at ligge på at opnå gode resultater i de enkelte løb fremfor at rykke frem i stillingen” fortæller Jakob Borum.

Og selvom værkstedet derhjemme er fyldt mere end rigeligt op med pokaler, så mener Jakob nu, at der sagtens er plads til flere. At Jakob lige nu også kæmper med om titlen i oldboysmesterskabet er ikke det der fylder mest og direkte adspurgt om han går efter oldboysmesterskabet svarer han med et skævt smil: ”Jaaa, men mest fordi jeg gerne vil banke de andre gamle gutter som Ole Eberhard og Mikael Kildevæld”

Kig forbi teltet i paddocken og få en snak med teamet, der er kaffe på kanden.

ACD ProRacing

Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Jakob Borum
  • Jyllandsringen
  • 26/08/18 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: