Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Pilgaard går efter prestigefuld sejr

Formel 4 DK 
22/08/18 

Formula 4 DKCasper Pilgaard går efter sæsonens nok mest prestigefulde sejr, når årets 5. løb i Renault Formel 4 Danmark køres ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen.
 

Løbet er noget af det mest traditionsrige i dansk motorsport, og nogle af Danmarks allerstørste racernavne har vundet løbet.

Sæsonen har indtil nu budt på to løbssejre til holdet fra Ryomgård, og forhåbentlig bliver det til mere sølvtøj i den kommende weekend.

Casper indtager aktuelt 5. pladsen i DIF Danmarksmesterskabet, og flasker det hele sig for den unge kører, er der gode muligheder for et avancement, som man også oplevede ved det seneste løb i Norge.


(Foto: JJ Media)

Selv om der har været lidt over en måneds sommerferie, så fik holdet den bedst mulige måde at lukke forårssæsonen på, med en sejr i finaleheatet på Rudskogen.

Forhåbningen er at kunne medbringe dette momentum til en hektisk efterårssæson med 4 løb på 7 weekender. Derfor er der ikke tid til fejl eller større tekniske problemer henover de næste uger. Heldigvis er alle de resterende baner velkendte for Pilgaard Motorsport, hvor der allerede er blevet kørt en løbsweekend tidligere på sæsonen.

Den røde og hvide Mygale F4 racer med startnummer 5 beviste farten på FDM Jyllandsringen både sidste år og tidligere i år, hvor sæsonen blev skudt i gang med en løbssejr i allerførste løb.

Da der er rigtig mange racerklasser til stede ved Grand Prix Danmark, starter weekenden allerede fredag eftermiddag, hvor træningen skal køres, inden der køres kvalifikation og et løb om lørdagen. Søndag eftermiddag skal de to sidste løb køres.


(Foto: JJ Media)

Hvis du aldrig har været til Grand Prix Danmark før, kan vi på det kraftigste anbefale at man kigger forbi. Det er en kæmpe oplevelse med så mange forskellige racerbiler, der både tæller de aktuelle formel biler, men også historiske formelbiler, foruden forskellige standardvognsklasser, og helt op til de store DTC biler.

Kan man ikke komme til banen, er der mulighed for at se lørdagen på http://www.youtube.com/DanishThundersport, mens søndagens første løb sendes på TV2 Sport og TV2 Play, inden finaleløbet igen vises på Youtube.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende (med forbehold for ændringer):

Fredag
Træning 15.30

Lørdag
Kvalifikation 10.45
Løb 1 15.05

Søndag Løb 2 13.35
Løb 3 17.30

Pilgaard Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Jyllandsringen
  • 26/08/18 - Jyllandsringen - Formel 4 DK
  •