Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

MF-RACING tilbage på velkendt asfalt

Citroen DS3 Cup 
22/08/18 

Efter en juli måned fyldt med udenlandsk asfalt, er Mads Hedegaard Frederiksen tilbage på den gode danske asfalt.
 

Denne weekend køres der nemlig Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen, og her skal han deltage ved årets 5. Citroen DS3 Cup afdeling.

Den mørkeblå DS3 Cup racer med nummer 44 i sideruden har gang på gang vist god fart i løbet af både denne og 2017 sæsonen, men et par uheldige episoder med tekniske defekter, har gjort at der har været mere modvind end medvind på cykelstien i 2018.


(Foto: JJ Media)

Forhåbentlig vender heldet nu hvor AAS medlemmet kommer hjem til hjemmebanen nær Silkeborg.

Der er i hvert fald blevet forberedt og gennemtjekket, alt hvad der overhovedet har været muligt. Bilen har også været en tur forbi KK Autoteknik for at tjekke, at motoren ydede optimalt.

MF-RACING har tidligere kørt en masse pokaler hjem på banen, både med DS3 Cup raceren, men også i de tidligere sæsoner i Yokohama 1600 Challenge.

Grand Prix Danmark er årets største og mest prestigefyldt løb herhjemme. Der kommer altid rigtig mange racerbiler i paddock området hvert år, og denne weekend bliver det ikke anderledes. Der er kamp om køretiden på de 2300 meters racerasfalt, og det betyder at løbsweekenden allerede har træning fredag eftermiddag. Herefter står den på kvalifikation og løb 1 lørdag, inden det sidste løb køres søndag.


(Foto: JJ Media)

Skulle man ikke have mulighed for at komme på racerbanen, kan lørdagens kørsler ses på http://www.youtube.com/DanishThundersport, mens søndagens løb kan ses direkte på TV2 Sport og TV2 Play.

MF-RACING håber dog at rigtig mange tilskuere vil kigge forbi teltet, og heppe på bil nummer 44. Der plejer altid at være en hel unik stemning både i paddocken og på tilskuerpladserne til dette løb, så det skal man ikke snyde sig selv for.

Fredag
Træning 15.50

Lørdag
Kvalifikation 09.30
Løb 1 12.35

Søndag
Løb 2 14.45

MF-RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Mads Hedegaard Frederiksen
  • Jyllandsringen
  • 26/08/18 - Jyllandsringen - Citroen DS3 Cup
  •