Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Njor Racing som født på ny

Yokohama
1600 Challenge 

22/08/18 
Yokohama

Når Mikkel Njor triller på banen fredag eftermiddag, bliver det som i en bil født på ny.
Årets 4. afdeling af Yokohama 1600 Challenge på Lausitzring for en måned siden, var karosserimæssigt lidt hård ved den sorte Suzuki Swift Sport med nummer 16 på sideruden.
 

Der kom nemlig store skader på højre side af bilen, hvor ikke engang dørhåndtaget kunne genbruges. Derfor har der været travlt på værkstedet hjemme i Vejle, hvor mekanikerne har været i gang med at få udskiftet pladedelene på bilen, så den igen ligner det, der forlod fabrikken for 10 år siden.


(Foto: JJ Media)

Denne weekend skal der køres på FDM Jyllandsringen i forbindelse med Grand Prix Danmark arrangementet, som er det største løb på dansk jord, hvad angår deltagerantallet i alle klasserne. Derfor bliver det en propfuld paddock der møder tilskuerne.

Aktuelt indtager Mikkel 6. pladsen i DIF Danmarksmesterskabet, men med 3 resterende afdelinger tilbage, er der stadig muligheder for avancement, såfremt weekenden forløber fejlfrit.

Da Mikkel var på den samme bane i maj måned, blev det til karrierens første generelle podieplads, med en flot andenplads. Så forhåbentlig kan teamet tage fra banen denne søndag eftermiddag, med noget sølvtøj i bagagen.

Selvom Lausitzring kostede dyrt på pointkontoen, så er der alligevel en positiv ting fra weekenden. Resultaterne betyder nemlig at Mikkel Njor helt kan undgå at få succesballast med i bilen denne gang. Så man skal huske at se tingene fra den positive side.


(Foto: JJ Media)

Udover kørslen på banen, er der mulighed for at følge holdet på nærmeste hånd, såfremt at man køber en VIP billet, der indeholder indgangsbillet til hele weekenden, tribunebillet og fuld forplejning. Det kan man læse mere om på https://www.facebook.com/NjorRacing

Skulle man ikke komme til FDM Jyllandsringen nær Silkeborg, kan man følge løb 2 på TV2 Sport samt TV2 Play.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende (med forbehold for ændringer):

Fredag
Træning 16.10

Lørdag
Kvalifikation 13.00
Løb 1 17.35

Søndag
Løb 2 11.25

Njor Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Mikkel Njor
  • Jyllandsringen
  • 26/08/18 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: