Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Kan 2017 forbedres?

1600 Challenge 
21/08/18 

Når Mathias Valentin kører på banen til Grand Prix Danmark denne weekend, er der flere mål som teamet vil forsøge at opnå.
Mathias fører aktuelt DIF Danmarksmesterskabet i Yokohama 1600 Challenge, og det første mål er selvfølgelig at forsvare denne føring. Aktuelt udgør denne føring 36 point, og med 25 point i hvert heat, er der lidt polstring til de nærmeste. Men meget kan endnu nå at ske i sæsonen, med 6 resterende heats.
 


(Foto: JJ Media)

Et andet mål er at gentage eller forbedre 2017 resultaterne ved Grand Prix Danmark. Sidste år blev det til en førsteplads og en tredjeplads, og kan dette opnås igen i 2018, kan der sættes endnu et positivt flueben ved sæsonen.

Traditionelt set kommer der også nogle ekstra kørere på besøg ved Grand Prix Danmark, så det kan måske ryste posten i toppen en anelse.

Mathias får lov til at ”nøjes” med 70 kg succesballast denne weekend, da anden- og tredjepladsen på Lausitzring kun sammenlagt udløser denne vægt. Det er første gang siden sæsonstarten, at han ikke skal have de maksimale 80 kg med i bilen – men de 10 kg udgør næppe nogen fordel.

På FDM Jyllandsringen i maj måned, tog den sølvgrå Suzuki Swift Sport med nummer 5 i ruden en 1. og 2. plads i de to løb med 80 kg ballast, så spiller alting sammen, kan dette forhåbentlig opnås igen.


(Foto: JJ Media)

Løbsweekenden afvikles over tre dage, hvor Mathias Valentin allerede skal i bilen første gang fredag eftermiddag. Herefter står den på kvalifikation og løb 1 om lørdagen, inden løb 2 køres søndag ved middagstid.

Kan man ikke komme til FDM Jyllandsringen, er det muligt at følge på TV2 Sport eller TV2 Play på søndag.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende (med forbehold for ændringer):

Fredag
Træning 16.10

Lørdag
Kvalifikation 13.00
Løb 1 17.35

Søndag
Løb 2 11.25

Blom Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Mathias Valentin
  • Jyllandsringen
  • 26/08/18 - Jyllandsringen - 1600 Challenge
  •