Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kris glæder sig til gensyn

DTC 
21/08/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipMotorsportsveteranen håber, at han kan genfinde de gode takter fra løbene på Rudskogen i Norge, når han i den kommende weekend den 25. og 26. august igen sætter sig bag rattet på en DTC-racer til næstsidste afdeling om FDM DTC mesterskabet.
 

Sæsonen begyndte i flot solskin på Jyllandringen, mens det tegner til lidt regn lørdag og tørvejr søndag, når FDM DTC Motorsport igen slipper de store racere med 500 HK løs på asfalten ved Silkeborg.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Jeg glæder mig til at vende tilbage til Jyllandsringen, og selv om både vi kørere og publikum foretrækker tørvejr, så skal man ikke underkende værdien af en byge eller to. Det stiller ekstra krav til både bilernes dæk og især vores køreegenskaber, og det mindsker ikke underholdningsværdien for de mange tusind motorsportsfans, som forhåbentlig møder frem lørdag og søndag”, siger Kris Nissen.

Det 58-årige motorsportsikon sidder selv bag rattet i raceren med nummer 3 fra Team Flexlease/Strøjer Tegl, og han håber at genfinde de gode takter fra løbene på Rudskogen i Norge, hvor det blandt andet blev til en 5. plads.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Jyllandsringen, der er Danmarks største racerbane, byder altid på gode og store løb, og jeg vil bestræbe mig på at gøre en god figur. Desuden skal man huske, at kampen om mesterskabet stadig er helt åbent, og kan man forvente endnu en stribe skarpe dueller mellem nummer ét og 2, Kasper H. Jensen og min teamkammerat Lasse Sørensen. Begge vil helt sikkert også få kamp til stregen af Jan Magnussen og Dennis Lind”, siger Kris Nissen.

Han håber som sagt på stor publikumsopbakning, for weekenden byder på meget andet og mere end de 3 DTC-heat samt Super Pole og brølet fra de 500 HK store motorer. Der køres nemlig også afdelinger i en stribe klasser med formel- og standardvogne, specialbiler og roadracing. Dermed er alle sikret god underholdning både lørdag og søndag

”Foruden underholdningen på banen har publikum også mulighed for at købe billet til ryttergården, hvor der som altid vil være hektisk aktivitet med at gøre bilerne klar, og hvor der er masser af spændende biler at kigge på, siger Kris Nissen. ”

MediaSet
Teddy Gehrke


Læs mere om:
  • Kris Nissen
  • Jyllandsringen
  • 26/08/18 - Jyllandsringen - DTC
  •