Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Mesterskabsduellen fortsætter på FDM Jyllandsringen

DTC 
21/08/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipGP Danmark køres i den kommende weekend
I den kommende weekend af august slår FDM Jyllandsringen portene op til et af årets største motorløb. GP Danmark køres den 24.-26. august, og der bliver masser af racerbiler og hurtige motorcykler at se på, for alle banens tre depoter var således allerede ti dage inden løbet fuldbookede.
 

Hovedattraktionen bliver den sjette af årets i alt syv afdelinger af MASCOT Danish Thundersport Championship, hvor mesterskabskampen går ind i sin afgørende fase. Lasse Sørensen fra Svenstrup er forsvarende mester, men når han ankommer til GP Danmark, indtager han andenpladsen i tabellen efter 2016-mesteren Kasper H. Jensen fra Hinnerup.


Kasper H. Jensen og Lasse Sørensen kæmper om DTC-titlen. De fortsætter deres duel ved GP Danmark på FDM Jyllandsringen i den sidste weekend af august
(Foto: Henning Smed)

”Det har været hårdere i år, men jeg føler stadigvæk, at det har været muligt at vinde titlen,” siger Lasse Sørensen.
”Kasper har fået et lidt stort forspring, men jeg tror, at det stadig er muligt at fange ham. Hvis jeg får en god weekend til GP Danmark, er alt åbent. Jeg kan tillade mig at angribe lidt mere, men han skal passe på, for hvis han begår en fejl, så ligger jeg lige bag ham og kan gå forbi i tabellen.”

”Skal vi ikke bare sige, at jeg er foran,” lyder det fra Kasper H. Jensen. ”Og vi ved jo godt alle, hvor hurtigt det kan vende. Det så vi mellem Casper Elgaard og Dennis Lind i 2015, men jeg har da klart en fordel.”

Med i feltet er også de to tidligere mestre Dennis Lind og Jan Magnussen, som ikke har nogen chancer i titelkampen. ”De to kører efter at vinde løb, og vi kører efter at vinde et mesterskab,” siger Kasper H. Jensen, ”men selvfølgelig skal vi gå efter alt det, vi kan få og tage en sejr, hvis det er muligt. Det bliver nok lidt som i København, hvor man skal overveje, hvor meget man vil risikere. Det handler om at slå Lasse, men de to skal da også få kamp.”

MASCOT DTC
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 26/08/18 - Jyllandsringen - DTC
  •