Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Se WEC hos Strøjer, med kommentatorerne tæt på

FIA WEC 
17/08/18 

World Endurance ChampionshipKom og se noget af det ypperste Motorsport i verden, når der den 19. August afvikles en afdeling af Kongeserien inden for FIA World Endurance Championship på den legendariske Silverstone racerbane i England. Hos Strøjer Samlingen holdes Raceday og hele løbet vises på storskærm, omgivet af ikoniske sportsvogne som Ferrari, Lamborghini, Aston Martin og Porsche.
 

Kongeserien består af 6 langdistance løb, der afvikles på diverse kendte baner. Det mest kendte er 24 timers løbet på Le Mans i Frankrig.

Så er du og dine venner klar til en forrygende motorsportsoplevelse, så kom og følg det 6 timers lange løb her i Strøjer Samlingen. Vi får opstillet storskærme, hvorfra hele løbet kan følges.

TV 2 SPORT dækker hele løbet og i den anledning har de flyttet deres studie til Strøjer Samlingen. Herfra vil kommentatorerne Ulrik Jönsson, Jacob Hammerholt, Jens Winther og sikkert andre motorsportslegender dække og kommentere løbet, så du kommer tæt på TV 2 SPORT’s direkte dækning af løbet.

Det bliver en dag med fokus på motorsport. For at du ikke går sukkerkold, har vi opbygget en eventpakke der inkludere kaffe, kage, smørrebrød øl og vand.

Se mere på: strojersamlingen.dk

Strøjer Samlingen


Læs mere om:
  • Silverstone
  • 19/08/18 - Silverstone - FIA WEC - FIA VM
  •