Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

BGK: DIF & DASU DM 2018 i Karting, 11. & 12. august 2018 - Ikast

Go Kart 
14/08/18 

Selvom det har været 65 sommerdage i året, er det altid regnvejr, når DM bliver afholdt, og denne gang var der rigelig meget og skiftende. Derfor har det været masse udfordringer for kørere og mekanikere, især opsætning af kart til skiftende vejr og vand i karburatorer.
 

Hos Cadett Mini havde BGK 5 debutanter til DM, og i finalen havde vi 3 BGK'erne i Top 10 med BGK'eren Romeo Haagh på en 6. plads i sin først sæson… udendørs, Oliver Honoré på en 8. plads og Oliver B. Larsen på 10. plads, Oliver Fodor Rasmussen på en 11. plads og William Willaume Li Andreasen udgik efter 2 omgange pga. vand i karburatoren.


(Foto: Dr. K, BGK)

Hos Cadett Junior havde BGK 6 kørere med til DM og i finalen havde vi 3 BGK'erne i Top 5 med BGK'eren Magnus nordal Terkildsen på en 3. plads, Bronze - Tillykke. Jonathan Weywadt på en 4. plads, Marcus Skjellerup på en 5. plads, Karl Birkebæk på en 13. plads og Christian Dannemand Jørgensen på en 15. plads. Anton Saugmann Güllich udgik i finalen pga. vand i karburatoren fra 4. position, hvor der var 8 omgange tilbage.

I OK Junior havde BGK 3 kørere med til DM og i finalen sluttede alle tre i Top 10, hvor Emil Tanggaard fik en 5. plads, Noah Degnbol på en 6. plads og William Wulf på en 7. plads.

Hos OK havde BGK en kører med til DM. Oliver Skjellerup fik en 4. plads i finalen.

Hos KZ2 havde BGK 2 kørere med til DM. Emil Daniel Holm Lassen fik en 11. plads i finalen og Gustav Krogh fik en 16. plads i finalen.

BGK