Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

En sjov aften i Fårvang

Rally 
12/08/18 

Man kan da kun blive glad, når man er en del af en stor rallyaften, og Jan Jacobsen/Holstebro og hans Opel Corsa OPC var en del af show pakken, da tusindvis af rally entusiaster var mødt op til det traditionsrige rallysprint i Fårvang, Birch Tvilum Rallyshow.
 

Ren test, såkaldt funktionstest var hvad Jan Jacobsen brugte denne aften til, så bilen var klar til efterårets DM afdelinger, og så kunne Jan jo passende lige få kørt rusten af sig selv også.

Prøven kan Jan godt lide, også det at køre mod sig selv mod uret i sådan et kompakt sprint, men Corsa’en egner sig mere til rigtige hastighedsprøver.

Jan siger
”Gearingen passer bare ikke så godt til så mange vinkelsving, jeg mangler nærmest et gear imellem første og anden gear, men går jo gadedreng i en, når man kan drifte lidt, og nyde det, uden at tænke på pointgivne sekunder i DM regi. Bilen kører så godt, og har masser af rå power via det høje moment, og jeg har haft en skøn aften, i dejlig selskab hos Opel Racing Denmark, med dejlig mad og rally entusiaster”.

I gear , det kom Jan igen, på denne fredag aften først i august, i den fyrretyvende udgave af Birch Tvilum Rallyshow, så nu er Jan, Kaj Mikkelsen og Corsa’n klar til efterårets mestreskabs løb i DM Rally regi.

Allan POST


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 10/08/18 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: