Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Mesteren i den lille klasse

Rally 
12/08/18 

Stabilitet og klog kørsel sikrede Jens Kristian Jensen og Svend Åge Nielsen, begge Holstebro, endnu en klassesejr, til Birch Tvilum Rallyshow (kendt som Fårvang).
Løbet havde 40 års jubilæum, og Jens Kristian og hans velkendt Peugeot 106 Kit Car vist højt niveau og stabilitet, stabilitet så det næsten er irriterende for deres konkurrenter.
 

Vejret og tilskuerne er altid i topklasse denne aften i Fårvang, tusindvis af entusiastiske tilskuere med benzin i blodet er med til at gøre denne aften så speciel; auraen omkring dette løb skal simpelthen opleves ’live’.

Jens Kristian Jensen:
”Vores force er vores stabilitet, da vores tider i de tre heat ligger utroligt stabile, og skulle der være brug for at klemme ballerne lidt mere, så kunne vi også godt det, men der er jo ikke langt fra det kører på skinner, til total exit fra sådan et løb her”.

Løbet blev skæmmet lidt af et oliespild i første heat, på en strækning over små 100 meter, i både acceleration og bremsezonen op mod startsvinget, i selve ideallinjen, og netop dette sving er normalt en af de store udfordringer, hvor hastigheden skal holdes og kontrolleres, det var mere end øv, at prøvens ’vigtigste’ sving blev saboteret af oliespild, men that's racing, desværre.

Etter på podiet, efter poleret, hurtig og ren kørsel - konstellationen Jens Kristian Jensen og en Peugeot 106 Kit Car fungerer stadig optimalt, også i 2018 versionen.

Allan POST


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 10/08/18 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: