Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Advarsel: Nr. 21 er ved at stikke af

Legend Car 
08/08/18 

Dette er en advarsel til alle de øvrige kører i OK MOBIL 1 LEGEND CAR CUP: Nr. 21 er ved at stikke af!
 

”Flugtbilisten” er den Michael Christensen, der har Søvang som mellemnavn, og han kommer fra Grindsted. Han havde absolut intet problem med at finde rundt i hovedstaden, og Michael S. Christensen blev en helt suveræn vinder i Legend-klassen i Copenhagen Historic Grand Prix i weekenden.

Michael S. Christensen er født i Næsbjerg, og han udstråler vestjysk besindighed og venlighed, når han har smidt hjelmen og ikke sidder indeklemt bag rattet i en Legend-racer.

Han viste tidligt sit talent for at køre race i andre klasser, men han tog sig også tid til at stifte familie. Da han vendte tilbage i 2017, var det i OK MOBIL 1 LEGEND. I den første sæson skulle han lige genvinde farten. Han blev nr. 4.

Michael S. Christensen indledte 2018-sæsonen som mesterskabsfavorit. I første omgang lignede Lars Ebbesen fra Varde én, der var hurtigere, men nu har køreren fra Grindsted i den hvide/lysegrønne bil med nr. 21 for alvor fundet den optimale speed.

Søvang vandt tidtagning og alle tre løb i København, og han har nu lagt sig suverænt i spidsen i Legend-klassen.

Den eneste, der kom i nærheden af Michael S. Christensen var Frederik Schrøder fra Aalborg. Selv om han ikke nåede helt til tops i København, så fik den talentfulde Frederik Schrøder med mellemnavnet Valdemar sit gennembrud i klassen.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Michael Christensen
  •      ASETEK SIMSPORTS