Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kendt skoleelev klar i superklassen

Supertourisme 
08/08/18 

Den 20. juni 2018. Det var noget af en skæringsdato for en ung gut i folkeskolen. Den dag fyldte Noah Watt 16 år, og det betyder, at han nu er gammel nok til at være med i superklassen i dansk motorsport. Og han er bare så klar. Skoleeleven med det kendte racer-efternavn debuterer i Night Race 2. september på Padborg Park.
 

I den første sæson i OK MOBIL 1 DST sad Kurt Thiim i supertourisme-raceren. Så pressede Tommy Laugesen sig ind bag rattet. Og en onsdag før sommerferien var det unge Watt, der var chauffør i en bil, som han blev hurtigere og hurtigere i.

- Det er en anderledes racer end den Formel 4, jeg kørte i 2017. Det er en lukket racerbil, og den er større. Og det er rigtig sjovt at køre den. Den er hurtig, sagde Noah Watt i en pause i pitten inden han igen bad om at komme ud på banen.

Selv om han endnu kun er en dreng, så har han allerede sat sig et mål.
- Det er køre race er min vej. Ingen tvivl om det.

Noah Watts samarbejde med farmand, Jason Watt, har været en del af en tv-serie, og den tidligere topkører var da også med på Padborg Park. I sidste ende var det ham, der bestemte, om sønnen skulle med på deltagerlisten til Night Race. Det var en tommelfinger op.

Alligevel føler Noah Watt ikke, at han er under pres fra sin far.
- Selvfølgelig ved jeg godt, at mit efternavn betyder, at jeg har noget at skulle leve op til, men jeg er aldrig i tvivl om, at min far vil mig det bedste, og han motiverer mig mere, end han presser mig.

”Hva’ så Junior, det går sgu da meget godt”. Jason Watt lyste op i et stort smil og var tilfreds med det, han så på Padborg Park.

- DST er en spændende klasse. Både Noah og jeg har fulgt med i tv fra de første løb i sæsonen, og der bliver kørt noget fremragende race. Vi har arbejdet på at få et team på benene. Det er nu lykkedes, og jeg ved, at Noah rigtig gerne vil køre race igen og også er klar til superklassen, siger Jason Watt.

Med Noah Watt på startlisten bliver det et Night Race med den hidtil største felt i OK MOBIL 1 DST, og der er lagt op til et brag af en motorsportsfestival på Padborg Park.

Padborg Park

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Noah Watt
  • Padborg Park
  • 01/09/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •