Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Vejlenser klar til Birch Twillum Rallyshow

Rally Sprint 
06/08/18 

Fredag den 10. august 2018 køres 40. udgave af årets Birch / Tvilum Rally Show. Rallyshowet i Fårvang har med tiden udviklet sig til at blive Danmarks mest traditionsrige rallysprint.
 

Når løbet afvikles på den anden fredag i august i byen Fårvang mellem Aarhus og Viborg, deltager det vejlensiske Rallyteam LS motorsport med Michael Gøttrup som kører og med Anders Hansen som Co-driver. Teamet har tilmed Vejle firmaet HOUSE OF DENMARK A/S som hovedsponsor. Løbet tiltrækker altid rigtig mange tilskuere, og der forventes igen over 3.000 til årets Rallyshow.

LS motorsport stiller op i en Citroén C2 VTS i rallytrim, der sidst i november 2017 blev hentet i Polen. Teamet har i år deltaget i en række Rallysprint for at lære bilen at kende, og mangler fortsat helt at få den ind under huden. Målet for temaet er, at deltage i Mini Rally Syd turneringen der køres i det sydlige Jylland og en enkelt gang på fyn over fire afdelinger i 2019.

I Rallysprintet i Fårvang deltager en lang række af Danmarks bedste rallykørere med to tidligere vindere som deltagere, blandt andet Kristian Poulsen der også har kørt Le Mans, så der bliver kamp til stregen for hvem der vinder jubilæumsudgaven.

LS Motorsport


Læs mere om:
  • Fårvang
  • 10/08/18 - Fårvang - Rally
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: