Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Masser af tæt race i første kvalifikationsheat

DTC 
04/08/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDer var masser af tæt race, da det første kvalifikationsheat for MASCOT Danish Thundersport Championship blev kørt lørdag eftermiddag ved Copenhagen Historic Grand Prix.
 

Det var trioen Dennis Lind, Kasper H. Jensen og Lasse Sørensen, som leverede underholdningen og spændingen, men selv om de sluttede i nævnte rækkefølge, var der ikke tale om paradekørsel.

Fra startposition 3 gik Kasper H. Jensen allerede efter første sving til angreb på toeren – Lasse Sørensen – og da han havde passeret ham, begyndte han at jagte Dennis Lind, som det også lykkedes ham at passere. Men efter nogle omgange i front kom Kasper H. Jensen atter under pres fra Dennis Lind, som til sidst kom forbi og vandt kvalifikationsheatet.

Der var masser af dramatik i løbet. Allerede i starten fik Max Klinkby-Silver et puf, der sendte han ind i en konkurrent, og det ødelagde hans højre forhjulsophæng, så han udgik, men også Frederik Schandorff, der var stærkt kørende, kom i karambolage med en konkurrent, så hans anden vognside ramte betonmuren. Han kunne dog fortsætte, men på næstsidste omgang eksploderede bagdækket og rykkede en stor del af skærmen væk.

Nicolai Aaberg Hansen sluttede løbet på ottendepladsen og skal derfor starte andet kvalifikationsheat fra pole position.


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 05/08/18 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •