Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

CHGP, lad os nu få noget godt rææææs!

CHGP 
04/08/18 

CHGPNu er vi vist alle så klar; og en race weekend med et super program, flotte og potente racerbiler, dedikerede kørere fra ind- og udland, en elsket bybane og forhåbentlig et kæmpe publikum på Bellahøj Park kan tage sin begyndelse. Der bliver fest og farver for HELE familien så kom glad!
 

Banebyggerne har arbejdet på højtryk i sommerheden for at gøre den 2,6 km. lange bybane på Bellahøj klar til weekendens 18. Copenhagen Historic Grand Prix og den er så klar til at blive taget i brug. Hele holdet og de frivillige bag CHGP har knoklet for at gøre alle de andre faciliteter klar til biler, kørere og publikum kan gøre deres entre - så nu er alt klar og venter bare på det bliver lørdag og klokken bliver 8.30, hvor tidtagningen starter.

CHGP blev som altid skudt i gang fredag, med kortegekørsel fra Bellahøj Park til Københavns Rådhusplads, hvor bilerne blev linet op i et flot skue for fremmødte motorsports entusiaster og forbipasserende på pladsen. Og efter pressemødet på Københavns Rådhus vendte kortegen mod Bellahøj Park igen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tilbage på banen var det tid til træning i klasserne: Pro 61, Pro 66, DTC, Royal Pro/Am og Legends Cup. Kørerne fik afprøvet den krævende bane og er nu forhåbentlig rustet til tidtagning og løb i morgen lørdag.


Royal Pro/Am træning
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter de sidste Legend biler forlod banen var der plads til en ny disciplin, men det blev uden de velkendte modeller med fire hjul og motor..... Arbejdernes Bicycle Club (ABC) overtog banen for at køre cykelløb på den lukkede bybane.


(Foto: Motorsporten.dk)

Så efter der nu er blevet kørt masser af gummi i banen, af både racerbiler og racercykler, er der vist bare tilbage at sige: Sæt i gang CHGP, gi' gazz og helst uden alt for meget safety car, skrammer og gaffa tape og mest af alt uden kører skader - rigtig godt CHGP 2018 til alle og husk at passe på Jer selv og hinanden.

Skulle du nu være forhindret i at komme, så fortvivl ikke. TV2 Sport sender både lørdag og søndag fra Bellahøj med start kl. 12 begge dage. Transmissionerne slutter henholdsvis kl. 15,50 og 16,05 de to dage.

Karin Bøgelund

Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 05/08/18 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  • CHGP - Tidsplanen
  • Nedtælling til CHGP 2018
  •      ASETEK SIMSPORTS