Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen på Road America: Sulten efter podieplads

SportsCar
Championship 

02/08/18 

Efter et skuffende løb på Lime Rock, hvor en potentiel podieplacering blev til en ottendeplads, er Christina Nielsen og Patrick Long for alvor sultne efter et topresultat i WeatherTech SportsCar Championship. Porsche-duoen fra Wright Motorsports får en ny chance den kommende weekend på Road America i Wisconsin.
 

Ny weekend, ny chance for Christina Nielsen og Patrick Long, som er klar til kamp på Road America efter at have sluttet på en skuffende ottendeplads i seneste IMSA-afdeling på Lime Rock. Her så tingene ellers suveræne ud for Porsche-duoen, som startede fra sæsonens første pole position og holdt en lovende andenplads, da en ærgerlig dækfejl sent i løbet sendte makkerparrets Porsche GT3 R ud af kampen.


(Foto: Ignite Media)

– Efter sådan en weekend er man bare endnu mere sulten efter et godt resultat. I løbet før Lime Rock blev vi kørt af banen, så på en eller anden måde forfølger uheldet os. Det vigtige er, at vi har et godt moment at bære videre. Vi har haft en rigtig stærk bil de seneste to weekender, hvilket skyldes et suverænt arbejde fra hele teamets side, lyder det fra Christina Nielsen.


(Foto: Ignite Media)

Det to timer og 40 minutter lange løb, som finder sted søndag aften dansk tid på Road America i Wisconsin nord for Chicago, er sæsonens ottende ud af i alt 11 afdelinger. Christina Nielsen har god erfaring med banen, hvor den danske Porsche Selected Driver og forsvarende IMSA-mester både i 2015 og 2016 sluttede på en podieplads i GTD-klassen. I år håber Nielsen at knytte endnu et topresultat til samlingen.


(Foto: Ignite Media)

– Road America er bestemt en bane, som jeg ser frem til. Sammenlignet med Lime Rock, som var ekstremt kort, er vi nu tilbage på en af de klassiske lange amerikanske racerbaner, som har et hurtigt layout og gode overhalingsmuligheder. Omgangstiderne på Lime Rock er omkring halvtreds sekunder, men på Road America er vi på over to minutter. Det betyder, at strategien er vigtig, og med mere plads mellem bilerne skaber det også grundlag for rigtig godt og rent ræs – både i og mellem klasserne.


(Foto: Ignite Media)

Tidsplan – Continental Tire Road Race Showcase – Road America

Fredag 3. august
Kl. 11.15 (18.15) – Træning #1 (60 min)
Kl. 16.10 (23.10) – Træning #2 (60 min)

Lørdag 4. august
Kl. 08.55 (15.55) – Træning #3 (60 min)
Kl. 13.00 (20.00) – Kvalifikation (15 min)

Søndag 5. august
Kl. 08.30 (15.30) – Warm-up (20 min)
Kl. 13.35 (20.35) – RACE (2 timer 40 min)

How to watch!
Livetiming, resultater og anden information uploades løbende på imsa.com. Fans udenfor USA kan desuden følge sæsonens løb LIVE online.

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Road America
  • 05/08/18 - Road America - SportsCar Championship
  •