Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BGTC

Jan Jønck på Brands Hatch i det Britisk GT Mesterskab

British GT
Championship 

02/08/18 

Jan Jønck, der bor i Skødstrup tæt ved Aarhus, skal igen i kamp i det Britiske GT Mesterskab i en Aston Martin GT4 for Academy Motorsport på den berømte Brands Hatch bane i England.
 

Sidst han var i aktion på Brands Hatch banen, var det i den europæiske GT4 serie, hvor han fik en meget flot femteplads ud af 47 deltagende biler. Sidste år gik det også fantastisk på Brands Hatch, da han med ”årets overhaling” vandt løbet i en Aston Martin GT4.

Jan har lige kørt på Spa banen i Belgien, hvor han og teamkammeraten desværre havde det svært med to punkteringer i løbet. De fik dog alligevel kørt sig i pointene med en flot niendeplads.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme tilbage til Brands Hatch, hvor jeg fik min første sejr i det Britiske GT Mesterskab”, smiler Jan. ”Jeg håber ikke vi får mere uheld i år, da vi har farten til en top placering.”

Links:
Livetiming: livetiming.tsl-timing.com/183105
Livestreaming: facebook.com/BritishGT
Resultater: www.tsl-timing.com/event/183105

Tidsplanen for weekenden (dansk tid):
Practice 1 Sat 10:30
Practice 2 Sat 12:40
Qualifying Sat 17:28
Race Sun 14:40 (2 timers løb)

www.janjonck.com


Læs mere om:
  • Jan Jønck
  • Brands Hatch
  • 05/08/18 - Brands Hatch - British GT Championship
  •