Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

CHGP uden Christian Sørensen

DTC 
31/07/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNår femte afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship i weekenden køres i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park, bliver det uden den sorte og grønne Chevrolet Camaro med Christian Sørensen bag rattet.
 

”Jeg har desværre pådraget mig en andengradsforbrænding,” fortæller køreren fra DTC Junior-teamet. ”Jeg skal bære en bandage i de næste ti dage og lægerne har forbudt mig at køre løbet i København. Et brandsår skal jo helst have luft, og det er ikke godt med en varm, brandhæmmende køredragt, hvor man samtidig sveder.”


(Foto: Åge Keseler Kirketerp)

”Det er naturligvis skuffende, at jeg ikke kan køre i København, men jeg vil ikke risikere nogle varige mén, heller ikke risikere, at jeg ikke kan deltage i den testdag, som vi har planlagt inden Grand Prixet på Jyllandsringen.”


Læs mere om:
  • Christian Sørensen
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 05/08/18 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS