Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Peder T. til Motorsportsfestival 2018

Rallycross 
01/08/18 

Peder og hele temaet er igen klar til den årlige Motorsportsfestival, som de traditionen tro deltager i, præcis som de foregående 22 år hvor festivalen er løbet af stablen.
Til det første heat bliver der trukket lod om start placeringerne, og Peder kommer ud i nogle af de første heat. Her kører han en sikker heat sejr hjem, samtidig med at han laver hurtigste tid i hans klasse.
 

I Peders andet heat kommer han igen stærkt fra start og fører til mål flaget. I dette heat var der tæt kamp om placeringerne fra konkurrenterne, som alle ligeledes kørte med baghjulstræk.


(Foto: Hoffmann Foto)

I det tredje heat er Peder igen hurtigst ude af starthullerne, men Peder bliver desværre overhalet af Allan Jørgensen, da Peder kører ind gennem det lidt langsommere jokerspor.

Det fjerde heat bliver ligeledes en tæt kamp. Denne gang med svenske Persson, som pt ligger nummer 1 i det danske mesterskab og danske Svenningsen som har hjemmebanefordel. Peder trækker dog det længste strå og vinder igen.


(Foto: Hoffmann Foto)

Da der er så mange deltagere skal der køres semifinale. Dette er ikke så ofte det sker. Men Peder er fuldstændig klar. Her kommer Peder igen hurtigst fra start. Men efter et vildt uheld fra norske Tov Kaasin bliver der flaget rødt og heatet er stoppet.

Peder er klar til finalen. Her kommer han igen hurtigst ud af startblokken og fører til han igen skal i den lidt langsommere joker. Her bliver han overhalet af Persson som vinder heater med Peder lige i bagsmækken.


(Foto: Hoffmann Foto)

Efter dette løb sniger Peder sig op på siden af svenske Persson og de deler nu førstepladsen i det samlede DM.

Nu skal teamet hjem og være klar til de stiller til start i Nysum til NEZ mesterskabet den 11. august. Den 12. august er der Rally Nordic X på Nysum banen. Det bliver det vildeste Rallycross løb på dansk jord.


(Foto: Hoffmann Foto)

Peder T. Rallycross Team