Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 Eurocup

Christian Lundgaard sejrer på Spa og tager mesterskabsføring

Formula Renault
2.0 Eurocup 

27/07/18 

Formula Renault 2.0 EurocupChristian Lundgaard vandt sent fredag eftermiddag en flot sejr i Formula Renault Eurocup på Spa i Belgien. Den 17-årige danske Renault Formel 1 juniorkører leverede undervejs en stærk præstation med et par fantastiske overhalinger.
 

Christian Lundgaard startede løbet i sin racer fra hollandske MP Motorsport fra anden startposition, men mistede i starten en enkelt placering. Men allerede kort efter den svære Eau Rouge svingkombination gik Christian i angreb på de to forankørende og tog dem begge i en enkelt overhaling for enden af langsiden. Han måtte dog give føringen fra sig et kort stykke tid, men allerede en omgang senere svarede Christian igen og med en flot overhaling på ydersiden og for enden af langsiden tog han føringen tilbage. Konkurrenterne kæmpede videre bag Christian, der udbyggede føringen til næsten 3 sekunder, da løbet sluttede bag safetycar to omgange før mål.


(Foto: Renault Sport)

”Det er virkelig dejligt med en sejr” sagde Christian Lundgaard efterfølgende. ”Der har været nogle svære løb siden Silverstone, hvor vi ikke har fået det optimale ud af det, men trods alt har kørt stærke point hjem hver gang. Men i dag lykkedes det perfekt. Et par fede dueller de første omgange og så arbejdede jeg bare på at komme væk, men det var svært, da jeg af og til oplevede, at både for- og baghjul blokerede ved de hårde nedbremsninger”.

Christian Lundgaard kører løb igen lørdag formiddag kl. 11.45. Løbet kan følge live på TV3 Sport eller via Renault Sport’s Youtube kanal eller Facebook side.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Spa-Francorchamps
  • 28/07/18 - Spa-Francorchamps - Formula Renault 2.0 Eurocup
  •      ASETEK SIMSPORTS