Endnu en sejltur venter MF-RACING

27/07/18

Mads Hedegaard Frederiksen skal ud på den anden sejltur på to uger, når Citroen DS3 Cup skal køre i den kommende weekend.
Årets 4. afdeling køres på den svenske Kinnekulle Ring, der ligger ca. 150 kilometer nordøst for Göteborg.

Teamet fra Skødstrup var også på banen i 2017, hvor det blev til 6. startposition, efterfulgt af en 6. og en 4. plads i de to løb.

Siden løbet sidste år har teamet fundet endnu mere fart i en mørkeblå DS3 racer med nummer 44 på siden, så det rækker forhåbentlig til et par trin op af rangstigen i 2018.

Mads indtager aktuelt 6. pladsen i mesterskabet, men kommer der lidt svensk medvind på racerbanen, så er der mulighed for at avancere flere pladser.

(Foto: JJ Media)

MF-RACING var senest i Norge, hvor en defekt benzinpumpe drillede i heat 1, mens Mads leverede en flot opkørsel i heat 2. Weekenden inden på Djursland, var det en trækaksel der knækkede i heat 1. Så forhåbentlig spiller teknikken med hele weekenden, så mekanikerne ikke får sorte fingre fra andet end dækskift og eventuel bremseudluftning.

Weekenden bliver en lidt utraditionel en, hvor bilerne skal på banen tre gange om lørdagen og et enkelt løb om søndagen. Svenskerne kører med lidt flydende tidsplaner for løbene, så tiderne er cirkatider.