Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Gatting tilbage i MASCOT DTC

DTC 
25/07/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNår årets femte afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship køres i den første weekend af august rundt om Bellahøj i den københavnske bydel Brønshøj, gør et kendt navn comeback til klassen. Det er Michelle Gatting, som stiller op for Magnussen Racing Experience i den bil, der normalt køres af Jan Magnussen.
 

”Jeg glæder mig utroligt meget til igen at køre i DTC-serien,” fortæller Michelle Gatting, som i denne sæson deltager i Danish Supertourisme Turbo. ”Vi havde en flot weekend i København sidste år, og jeg er meget taknemmelig for at Andersen Biler og deres samarbejdspartnere har skabt mulighed for, at vi igen kan køre racerløb til Copenhagen Historic Grand Prix. Naturligvis skal der også lyde en stor tak til Jan (Magnussen, red.) og hans team (Magnussen Racing Experience, red.) for den tillid, som de viser mig, ved at låne mig Jans racer i weekenden.”


(Foto: Henning Smed)

”Sammen med vores mange historiske indslag er MASCOT DTC-klassen altid et hit hos publikum,” siger adm. direktør hos Copenhagen Historic Grand Prix Jens Peter Lange. ”Med sportslige briller er fraværet af Jan Magnussen et tab for DTC-serien, mens udlånet af hans racerbil til Michelle Gatting er en gevinst for både klassen og Copenhagen Historic Grand Prix. Michelle (Gatting, red.) imponerede til sidste års løb, hvor hun var blandt de hurtigste i feltet og medvirkede til høj underholdningsværdi i klassen.”


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 05/08/18 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS