Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Sports Cup

Hård konkurrence men en god oplevelse

Porsche Sports Cup 
26/07/18 

Nanna og Martin Gøtsche deltog i weekenden den 20-22 Juli 2018 i 3. afdeling af Porsche Sports Cup i klassen Porsche Super Sports Cup.
I klassen deltager biler i typen Porsche 991 GT3 RS, Porsche 991 GT3 Cup og Porsche Cayman GT4.
 

Nanna og Martin deltog i en af ALR Racing (Team Partrax) GT3 Cup racere, som også kører i Porsche Super Cup. I klassen som de deltog i, var i alt 43 racere, ud af de i alt 140 deltagende biler.

Serien køres kun for Porsche racere, men til gengæld rigtig mange forskellige typer, både ældre modeller men også de helt nyeste Porsche racere. Forskellen ligger i inddelingen i de forskellige grupper, hvor Porsche Super Sports Cuppen er den gruppe med de helt nye modeller.

Der var meget hård konkurrence i Super Sports Cuppen, hvor kørerne og materiellet ligger i toppen, så feltet lå tæt og der blev budt på mange gode udfordringer.

I alt blev der kørt en masse træning/test samt 2 sprintløb og 2 endurance-løb. Det første sprintløb blev dog stoppet med rødt flag på grund af for meget regn, men de tre andre løb blev gennemført efter planen.

Martin og Nanna kæmpede flot og endte med en P24 ud af 43 i sprintløbet samt en P17 og P18 i de to endurance-løb, (P11 i deres klasse).

Weekenden bød på en masse god erfaring med Porsches GT3 Cup racer, og der var stor tilfredshed med raceren og med teamet (ALR-Racing/Team Partrax) som ydede en rigtig god indsats hele weekenden igennem.

www.TecKart.dk


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Nanna Gøtsche
  •