Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 Eurocup

Christian Lundgaard klar til anden sæson halvdel

Formula Renault
2.0 Eurocup 

26/07/18 

Formula Renault 2.0 EurocupEfter første halvdel af Formula Renault Eurocup mesterskabet er afviklet, er det med danske Christian Lundgaard på en flot andenplads i mesterskabet, der er en rugeklasse for Formel 1 aspiranter. I weekenden køres mesterskabets sjette afdeling på Grand Prix-banen Spa i Belgien, hvor serien afvikler to løb i forbindelse med weekendens 24 timers løb.
 

Christian Lundgaard, der netop er fyldt 17 år, er i skarp konkurrence i toppen af mesterskabet. 7 point foran ham i mesterskabet er kinesiske Yifei Ye og 7,5 point bag ham er engelske Max Fewtrell. Begge kørere har et års erfaring i serien og var ved sæsonstarten nævnt af Christian Lundgaard, der er rookie i serien, som to af de stærkeste kørere i feltet. Han forventer da også, at det bliver de kørere, han fortsat skal kæmpe hårdt med i resten af sæsonen.

”Vi har allerede afviklet en test på banen onsdag, hvor jeg var hurtigst, men det er tæt” fortæller Christian Lundgaard. ”Selvom jeg har god fart, så forventer jeg, at det bliver en tæt kamp med de øvrige mesterskabskandidater. Men det er en super fed racerbane og jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt racerløb denne weekend”.


(Foto: Jean Michel Le Meur, DPPI)

Løbene kan følges live på Renault Sports Youtube kanal eller via deres Facebook side. TV3 Sport viser også løbene, fredag kl. 17.30 og lørdag kl. 11.40.

Bemærk i øvrigt, at TV3 Sport også viser udsendelsen ”Christian Lundgaard – Vejen til Formel 1”.

Tidstabel

Torsdag
13:55–14:45 Collective tests 2
17:25–18:00 Qualifying 1

Fredag
11:55–12:30 Qualifying 2
16:05–16:40 Race 1

Lørdag
11:45–12:20 Race 2

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Spa-Francorchamps
  • 28/07/18 - Spa-Francorchamps - Formula Renault 2.0 Eurocup
  •      ASETEK SIMSPORTS