Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 Eurocup

Christian Lundgaard hentede point på den mesterskabsførende

Formula Renault
2.0 Eurocup 

23/07/18 

Formula Renault 2.0 EurocupChristian Lundgaard deltog i weekenden ved femte afdeling af Formula Renault Eurocup, der blev afviklet på Red Bull Ring i Østrig. Den hurtige dansker, der er rookie i den svære formelklasse, lå før weekenden nummer to i mesterskabet bag kinesiske Yifei Ye, der er i gang med sin anden sæson i klassen.
 

I begge weekendens løb sluttede Christian Lundgaard foran Ye og dermed hentede han vigtige point til kampen om mesterskabet, selvom resultaterne med en femte- og tredieplads i de to løb, ikke var tilfredsstillende for den ambitiøse Christian Lundgaard, der er tilknyttet Renault Formel 1 teamets Junior Academy.


(Foto: Francois Flamand)

Lørdagens løb blev startet fra fjerde startposition og her kørte Christian en femteplads hjem, i et løb der blev afbrudt før tid grundet et voldsomt regnvejr. Afbrydelsen betød, at der kun blev uddelt det halve antal point, da løbet ikke havde nået 75% af løbsdistancen.

Søndagens løb startede Christian fra tredje position. Christian sluttede løbet på fjerdepladsen, men da en forankørende konkurrent fik en 10 sekunders straf for tyvstart, blev den forvandlet til en podieplacering og pokal for den unge dansker, der mandag fylder 17 år.


(Foto: Jean Michel Le Meur)

”Det var egentlig en okay weekend, men vi skulle have fået mere ud af det i tidtagningen” forklarede Christian Lundgaard efterfølgende. ”Det betød, at vi ikke startede, hvor vi burde. Samtidig så skal der arbejdes hårdere på, at få en bil, der er bedre i løbene. Der fungerede det ikke optimalt, så samlet set, så fik vi bare ikke sat det hele sammen til at fungere optimalt i den her weekend. Så der er lidt at tage hjem og arbejde videre på, men jeg er sikker på, at vi har et stærkt team, så vi skal nok være med helt fremme igen i næste weekend på Spa”.

Næste løb for Christian Lundgaard bliver den kommende weekenden, når sjette afdeling afvikles på Spa i Belgien.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Red Bull Ring
  • 22/07/18 - Red Bull Ring - Formula Renault 2.0 Eurocup
  •      ASETEK SIMSPORTS