Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Udfordrende weekend i Norge for Casper T. Hansen

Formel 4 DK 
20/07/18 

Formula 4 DK4. afdeling af det danske Formel 4 mesterskab blev afholdt på Rudskogen, 80 km syd/øst for Oslo i Norge.
Det gik desværre ikke som den førende i mesterskabet, Casper T. Hansen, havde håbet.
 

Casper T. Hansen fortæller: ”Efter en god start på dagen med pole position i weekendens hurtigste tid, 1. heat forløb helt uden problemer for mig og jeg vandt en sikker sejre, efter sejren i 1. heat skulle jeg starte 8’er i 2. Heat eftersom man vender top 8 fra 1. heat om.
Efter første omgang var jeg oppe på 6. pladsen, det tegnede sig rigtig godt!

Desværre sker der et crash foran mig, som jeg ikke kunne nå at undvige. Jeg bliver ramt og ryger ind i autoværnet og så var det heat ellers slut. Det var ret voldsomt og det hele skete meget hurtigt.
Uheldet kan ses på dette link: youtu.be/OqyIkuhZI_M?t=49m37s
Jeg er den hvide bil med grøn front som bliver ramt efter de 2 andre som kollideret.
Heldigvis skete der ikke noget med mig eller de to andre kører der var indblandet.

Min racer var godt og grundigt smadret og teamet var ikke sikre på, om jeg kom ud og køre til finale heatet. De gjorde dog et forsøg og lige fra bilen kom tilbage til vores pitgarage, knoklede alle i halvanden time for at få den klar og det lykkedes!!

Ca. 3 minutter før vi kørte ud til finaleheatet holdte vi klar. Jeg skulle starte 7er og på 3 omgang var jeg 2er og havde 1. Pladsen i sigte.

Desværre satte raceren sig fast i 6. gear, så det ændrede ligesom lidt målet fra at hente 1. Pladsen til at få de point hjem, som jeg nu kunne.

Undervejs begyndte min venstre sidekasse at gå løs, eftersom den var skadet efter crashet. Så jeg endte med at køre de sidste 5 omgange med en hånd på rattet og den anden holdte fast i sidekassen i 6. gear hele vejen rundt.

Jeg skal lige love for at det er de længste 5 omgange jeg nogensinde har kørt, men jeg kom i mål og fik 6 point i banken.
Kæmpe stor tak til hele FSP teamet, som knoklede for at få bilen klar og stor tak skal der også lyde til de teams som vi lånte reservedele af!
Stor tak til familiemedlemmerne, som tog turen til Norge for at støtte mig! og som altid en kæmpe tak til mine sponsorer som gør det hele muligt!”

”Weekendens mål om at udbygge mesterskabsføringen blev desværre ikke indfriet, men efter omstændighederne er et point tab på 14 point ikke helt dårligt. Jeg fører mesterskabet med 65 point efter denne afdeling.” slutter Casper T. Hansen.

Nu er der sommerpause og så vender vi tilbage på Jyllandsringen d. 25.-26. august til Grandprix Danmark.

Hvis du vil se Casper T. Hansens Formel 4, vil den være udstillet på Würth’s stand i forbindelse med Copenhagen Historic Grandprix 4. – 5. august, Casper vil også være på standen.

Casper T. Hansen Motorsport


Læs mere om:
  • Casper T. Hansen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/07/18 - Rudskogen Motorsenter - Formel 4 DK
  •