Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Tilfredshed med beslutning om racing line

DTC 
19/07/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipI forbindelse med DTC-afdelingen på Rudskogen Motorsenter blev der indført en regel, som – i første omgang – kun skulle gælde på den norske bane. En regel om, at deltagerne under løbene skulle holde en såkaldt racing line, som svarede til den linie, man typsik bruger ved kørsel alene på baner under en Super Pole-omgang. Dog ville det være tilladt at ændre linie i bremsezoner med mindre end konkurrent var på helt eller delvist på siden af en.
 

Den midlertidige regel blev indført for at fjerne situationer, hvor der bliver spærret og forhindret for overhalinger, og den faldt i god jord hos deltagerne.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Jeg tilfreds med, at løbsledelsen har ændret lidt på reglerne, så vi nu kører racing line efter den amerikanske model i stedet for de europæiske regler, hvor vi kun må skifte bane en gang,” siger Kris Nissen i en kommentar til den – foreløbig – midlertidige regel. ”Det giver flere muligheder for overhalinger, mere action og mere underholdning til publikum.”


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/07/18 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •