Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 Eurocup

Christian Lundgaard kører på Red Bull Ring

Formula Renault
2.0 Eurocup 

20/07/18 

Formula Renault 2.0 EurocupChristian Lundgaard får erfaring med endnu en Formel 1 bane, når han i weekenden stiller til start i femte afdeling af Formula Renault Eurocup, der afvikles på Red Bull Ring.
Seneste afdeling i Formula Renault Eurocup blev afviklet i forbindelse med Formel 1 løbet i Monaco i slutningen af maj, men det betyder ikke, at Christian Lundgaard har slappet af.
 

Han fik med kort varsel chancen for at deltage i et enkelt GP3 løb på Paul Ricard og har ellers trænet både fysisk og i simulator hos Renault i Enstone, hvor han er tilknyttet Formel 1 teamets juniorprogram. 16-årige Lundgaard har ikke tidligere kørt på den østrigske bane, men han har brugt adskillelige timer i simulatoren for at møde forberedt til weekendens to løb, hvor han skal forsvare – og gerne forbedre – sin placering i mesterskabet, hvor han er nummer to, 14 point efter Yifei Ye.


(Foto: Renault Sport)

”Jeg har virkelig set frem til at komme i gang igen, da det har været en meget lang pause” fortæller Christian Lundgaard.
”Det er endnu en ny bane, der skal læres, men jeg har brugt en masse tid i simulator og der skal bruges en masse tid på forberedelse før første træning. Men når første træning køres, så er jeg sikker på, at jeg er så forberedt, som jeg kan være som rookie. Og så håber jeg at vise, at jeg har rykket mig siden sidst, med masser af træning og ikke mindst mit løb i GP3, der var en fantastisk oplevelse men også gav en masse ny erfaring”.

Der afvikles to træninger fredag kl. 9.00 og kl. 13.45. Første kvalifikation afvikles kl. 17.20. Lørdag afvikles anden kvalifikation kl. 11.00 og kl. 15.00 køres første løb (30 min. + 1 omgang). Søndag kl. 10.05 afvikles løb to (30 min. + 1 omgang).


(Foto: Renault Sport)

Løbene kan ses live på TV3 Max (lørdag) og TV3 Sport (søndag) eller online via Renault Sports YouTube-kanal eller Facebook-side.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Red Bull Ring
  • 22/07/18 - Red Bull Ring - Formula Renault 2.0 Eurocup
  •      ASETEK SIMSPORTS