Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

SportsCar Championship

Jan Magnussen forberedt på sprintløb i Connecticut

SportsCar
Championship 

19/07/18 

Der er dømt sprintløb på sæsonens korteste bane, når Jan Magnussen og Antonio Garcia lørdag stiller op til IMSA-sæsonens syvende afdeling på Lime Rock Park. De forsvarende mestre holder en andenplads i mesterskabet.
 

For fjerde uge i træk står den på ræs for Jan Magnussen, som efter en andenplads på Canadian Tire Motorsport Park i forrige weekend nu fortsætter kampen med Antonio Garcia og Corvette Racing på Lime Rock Park. Med sine kun 2,4 kilometer er banen i Connecticut sæsonens korteste, og Corvette-teamet kan noteres for fem sejre på Lime Rock siden 2004.


(Foto: Richard Prince)

– At køre ræs på Lime Rock er svært. Som regel er det varmt og fugtigt, hvilket i sig selv giver udfordringer. Samtidig er det en meget kort bane, lidt á la de danske racerbaner, hvilket giver korte omgangstider på omkring halvtreds sekunder plus masser af trafik. Du er konstant i kamp mod andre biler, og du bliver nødt til at være aggressiv, men samtidig komme sikkert gennem trafikken. Det er en hårfin balance, og samtidig er konkurrencen jo benhård i GTLM-klassen, forklarer Jan Magnussen.


(Foto: Richard Prince)

Den danske Corvette-fabrikskører vandt sin seneste sejr på Lime Rock i 2008 og har samlet set bragt en Corvette til podiet fem gange på denne bane. Magnussen, som i øjeblikket holder en andenplads i IMSA-mesterskabet, kan den kommende weekend desuden være med til at sikre Corvette Racing sejr nummer 100 på en amerikansk racerbane. 16 gange har teamet vundet et amerikansk løb i WeatherTech SportsCar Championship, 82 gange i American Le Mans Series og én gang i Grand Am-serien.


(Foto: Richard Prince)

– Det ville være fantastisk at være med til at runde en sådan milepæl. Corvette Racing er det eneste amerikanske team i IMSA-serien, som kører med to amerikanske biler, som er udviklet og bygget i USA. De er patrioter helt ind til benet, og mange af gutterne har været med helt fra start. Lad os håbe, vi kan krydse dén af i weekenden.


(Foto: Richard Prince)

Tidsplan – Northeast Grand Prix – Lime Rock Park

Fredag 20. juli
Kl. 11.25 (17.25) – Træning #1 (60 min)
Kl. 13.55 (19.55) – Træning #2 (60 min)
Kl. 16.55 (22.55) – Træning #3 (60 min)

Lørdag 21. juli
Kl. 09.05 (15.05) – Warm-up (20 min)
Kl. 09.35 (15.35) – Kvalifikation (15 min)
Kl. 15.10 (21.10) – RACE (2 timer 40 min)

How to watch!
Livetiming, resultater og anden information uploades løbende på imsa.com. Fans udenfor USA kan desuden følge sæsonens løb LIVE online.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Lime Rock
  • 21/07/18 - Lime Rock - SportsCar Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS