Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Revideret Rudskogen-resultat

DTC 
17/07/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet var ikke helt i den rækkefølge, som bilerne krydsede målstregen ved finalen for MASCOT DTC / NTCC på Rudskogen Motorsenter, at mesterskabspointene endte med at blive fordelt.
 

En teknisk efterkontrol viste således, at Jan Magnussens Chevrolet Camaro ikke overholdt minimumsvægten i reglementet, og derfor blev den flerdobbelte Le Mans-vinder udelukket fra finalen, hvor Max Klinkby-Silver i stedet rykkede frem på tredjepladsen.

Et forhold omkring Dennis Linds deltagelse i finalen har også skullet klarlægges. Reglerne foreskriver, at det ikke er tilladt at fjerne en bil fra pitlane mellem kvalifikationsheat 2 og finalen, men da det var baneofficials fra Rudskogen Motorsenter – og ikke teamet – der fjernede bilen fra pitlane ved ikke efter bjærgning at placere den i pitlane, har hverken Dennis Lind eller LM Racing begået nogen fejl, hvorfor køreren beholder sine placering.

Den opdaterede mesterskabsstilling kan ses her.


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/07/18 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •