Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

​Tysk udfordring venter for Mikkel O. Pedersen

Porsche
Super
Cup 

18/07/18 

Der har ikke været tid til megen sommerferie for Mikkel O. Pedersen. For mens de fleste danskere kan slappe af i årets syvende måned, er juli hans absolut mest travle.
I weekenden vender Porsche-køreren efter to års fravær tilbage til Hockenheimring.
 

Fire afdelinger fordelt på fem weekender byder måneden på for Mikkel O. Pedersen, der efter en enkelt friweekend skal i action igen fredag, hvor træningen forud for årets femte afdeling af Porsche Supercup køres på Hockenheimring i Tyskland.

”Det er en fed bane, men det bliver også hård,” forudser racerkøreren fra Struer.

”Jeg har kørt på banen en gang før. Det var for to år siden, hvor jeg havde en række gæsteoptrædener i Porsche Supercuppen med min egen bil, men dengang fik jeg ikke kørt meget. Teknikken drillede i træningen, og under både tidtagningen og løbet endte motoren med at koge, så det blev en kort weekend.”


Nu skal hjelmhuen atter på, når Mikkel O Pedersen i weekenden kører på Hockenheimring

En anden årsag til, at den tyske afdeling af Porsche Supercuppen bliver en udfordring for Mikkel O. Pedersen, er, at mange tyske teams har den som hjemmebane, ligesom en lang række deltagere i Porsche Supercuppen også deltager i den tyske løbsserie, hvor der køres flere afdelinger på netop Hockenheimring.

”Det bliver lidt på Gefühl, at jeg kaster mig ud i løbsweekenden, for uden nogen reel erfaring med og kendskab til banen bliver det en hård omgang,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Jeg har kun tre kvarter til at få banen ind under huden igen under træningen. Det bliver lidt svært, men jeg har tidligere vist, at jeg trods et minimum af træning godt kan være med, når det går løs med tidtagningen. Jeg blev trods alt femmer i tidtagningen i Monaco og syver i Østrig. Det beviser, at jeg har farten til at være med i toppen.”

www.mikkelopedersen.com


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Hockenheim
  • 22/07/18 - Hockenheim - Porsche Super Cup
  •