Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Godt gensyn med Rudskogen for Filip Sandström

DTC 
17/07/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipÅrets fjerde afdeling af DTC på Rudskogen i Norge blev endnu en god én af slagsen for Filip Sandström og BESA Motorsport, der for alvor har meldt sig ind i kampen i seriens midterfelt.
 

DTC-feltets enlige svenske deltager måtte meget igennem i weekenden på Rudskogen Motorsenter i Norge, men til sidst fik BESA Motorsport for alvor fart i maskineriet, og Filip Sandström kunne i finalen stemple helt ind i kampen om point i midterfeltet af serien, da det blev til en 11. plads. Alle weekendens tre heats gav point, og resultatet fra Norge tangerer derfor sæsonens hidtil bedste pointhøst fra Aarhus - 15 i alt.


(Foto: Niklas Majgaard)

Samtidigt udbyggede Filip Sandström føringen i U21-mesterskabet og pointhøsten er samtidigt med til at bevare svenskerens andenplads i rookie-mesterskabet for nye kørere i DTC.

Weekenden i Norge begyndte imidlertid med lidt problemer, men teamet er ved at have styr på DTC-raceren, forklarer Filip:

- At køre på Rudskogen i en DTC-bil er helt nyt for mig. Det er første gang, jeg kører på banen, så der var noget at lære. Vi kæmpede noget med tekniske problemer fredag, men vi fandt ud af det, og vi fik bilen til at køre godt - hvilket finalen er et tydeligt tegn på, siger han og fortsætter:

- Vores ambition er at være med i midterfeltet i år, og det nåede vi frem til her på Rudskogen. Der var mange gode dueller, og jeg fik kørt et par gode løb. I det hele taget føler jeg, at vi er på vej i den rigtige retning, og at vi har fået indhentet noget af den erfaring, vi som nyt team i DTC har manglet indtil nu.


(Foto: Niklas Majgaard)

Spændende udfordringer på vej
Sæsonens næste udfordring er endnu en bybane, nemlig løbet ved Copenhagen Historic Grand Prix. Efter den vellykkede debut på bybanen til Classic Race i Aarhus har Filip Sandström for alvor fået blod på tanden i forhold til at køre på de snævre bybaner:

- Det bliver spændende at komme til CHGP. Jeg kom godt ud af debuten i Aarhus, og glæder mig virkelig til at køre på bybanen i København. Den er godt nok af en noget anden type end den i Aarhus, men jeg er optimist, forklarer Filip.


(Foto: Niklas Majgaard)

Arbejdet står fortsat på i det svenske team - og det fortsætter naturligvis frem mod næste løb i DTC:
- Vi arbejder meget på bilens opsætning for tiden - blandt andet har vi lige kørt Västkustloppet i Falkenberg for at få kørt lidt mere. Det gav os en del mere viden om bilen, så det er bestemt positivt, afrunder han.

BESA Motorsport


Læs mere om:
  • Filip Sandstrøm
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/07/18 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •