Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kris har fundet sin speed i DTC

DTC 
16/07/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDen sønderjyske racerkører Kris Nissen valgte en sæson mere i DTC Motorsport i tiltro til, at han kunne forbedre sine resultater fra i fjor. At det er tilfældet, beviste han under lørdagens løb på Rudskogen Motorsenter i Norge.
 

Når racerkøreren Kris Nissen fylder 58 år på fredag, har han allerede fået den første fødselsdagsgave på forskud. Weekendens DTC-løb på Rudskogen Motorsenter i Norge udløste nemlig de bedste resultater, siden han i fjor vendte tilbage som aktiv racerkører.


(Foto: Stefan Muhl-Ludvigsen)

- Vi havde rigtig gode muligheder for at arbejde med bilen under træningen fredag. I lørdagens superpole laver jeg et par dumme fejl og slutter på en 12. plads. I det første løb kører jeg mig fra 12’er til en 9. plads, og i andet løb bliver jeg nummer fem.

- I finaleløbet får jeg en dårlig start, og undervejs i løbet får er jeg i nærkontakt med af de øvrige biler, så begge vores biler snurrer rundt og passeres af feltet. Her slutter jeg som nummer 13. Men alt i alt er jeg godt tilfreds. Jeg ligger på en 11. plads i den samlede stilling og har bidraget med vigtige points til mit team Flexlease.nu/Strøjer Tegl, siger Kris Nissen.


(Foto: Stefan Muhl-Ludvigsen)

Holdkammeraten Lasse Sørensen ligger på en 2. plads i den samlede stilling med 181 points, 36 points efter den førende kører, Kasper H. Jensen fra Stark Racing.

Teamets 3. kører, Andreas Jochimsen, har været ude af de seneste løb på grund af en håndskade, og både Kris og Lasse Sørensen glæder sig til at have den unge kører tilbage på holdet til næste afdeling af DTC Motorsport, der køres i København fra den 3. til 5. august.

- Vi har stadigvæk 3 afdelinger tilbage, og jeg er fortrøstningsfuld. Desuden er jeg tilfreds med, at løbsledelsen har ændret lidt på reglerne, så vi nu kører racing line efter den amerikanske model i stedet for de europæiske regler, hvor vi kun må skifte bane en gang. Det giver flere muligheder for overhalinger, mere action og mere underholdning til publikum, siger den erfarne sønderjyske racerkører.


(Foto: Stefan Muhl-Ludvigsen)

Kris Nissen Racing

Teddy Gehrke


Læs mere om:
  • Kris Nissen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/07/18 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •