Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Underholdning for alle ved 3-dagsløbet på Ørnedalsbanen

Rallycross 
16/07/18 

Traditionen tro afholder Frederikshavn Sæby autosport 3-dagsløb på Ørnedalsbanen ved Sæby i uge 30. I år starter begivenhederne allerede tirsdag d. 24 juli kl. 19.00 ved et støttearrangement , i form af bankospil, for sikring af Ørnedalsbanens videre fremtid. I år er det 23. år i træk med 3-dagsløb på Ørnedalsbanen i Sæby og der kommer op imod 300 kørere fra hele Norden.
 


(Foto: Hoffmann Foto)

Igen i år vil der om onsdagen være noget for børn og unge, da Drifting Mcdean & venner igen kommer på besøg og tilbyder trilleture. Ungdomsafdelingen i Frederikshavn Sæby Autosport vil stå for dette arrangement og overskuddet går ubeskåret til udviklingen af de unge talenter. Der vil være mulighed for at købe pandekager, is og slik og der vil desuden være udstillet et udvalg af forskellige veteranbiler, så der er også noget for far. Der er mulighed for en gåtur i Ryttergården, hvor man kan se alle de mange racerbiler, inden starten går torsdsag morgen.


(Foto: Hoffmann Foto)

Torsdag, fredag og lørdag går det løs med løb på banen, med lørdag som den store finaledag. Her vil blive dystet i de tre offroadklasser folkerace, rallycross og crosskart. I rallycross- og crosskartklasserne vil der blive kørt 5. og 6. afdeling af Danmarksmesterskaberne og der vil derfor være kamp til stregen om at få kørt sig til de vigtige DM-point.


(Foto: Hoffmann Foto)

Fredag aften er der igen i år livemusik med bandet Petrols på starten. Her er fri entre.

Frederikshavn Sæby Auto Sport
www.fsas.dk


Læs mere om:
  • Ørnedalen
  •