Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Boisen Motorsport holder formen ved lige i Tyskland

Rally 
11/07/18 

I weekenden deltog Boisen Motorsport i Rosenhof Rallye i Tyskland. Her var teamet med som åbnervogn med målsætningen om at få kørt nogle gode prøvekilometer og samtidig få noget god træning, så formen holdes ved lige over sommeren.
 

Fede prøver med skiftende underlag
Efter de første 4 afdelinger af danmarksmesterskabet er der nu sommerferie i dansk rally. For at holde formen ved lige og holde sig skarp til de to sidste afdelinger af DM i efteråret, tog Boisen Motorsport i weekenden over grænsen for at deltage i Rosenhof Rallye. Rallyet bestod af 3 prøver, som hver skulle køres 2 gange. ”Det var nogle rigtig gode og udfordrende prøver. Vi kørte en prøve omkring godset Rosenhof som havde alle former for underlag: asfalt, grus, græs, brosten, beton og fliser. Det var fedt og samtidig super god træning” fortæller Kim Boisen.


Kim og Louise giver den gas på prøven ved godset Rosenhof

God træning til de sidste afdelinger af DM
I denne sæson har Boisen Motorsport fokus på det danske mesterskab i rally. I de første fire afdelinger af DM har teamet været med helt i toppen og teamet fører lige nu klassen for tunede tohjulstrækkere. Målsætningen for sæsonen er at vinde mesterskabet i klassen og samtidig komme så højt som muligt i det generelle klassement. Weekendens rally var derfor rigtig god træning inden de to sidste og afgørende afdelinger af DM. ”Rosenhof Rallye var et rigtig fint arrangement med mange tilskuere og vi fik god træning på både løst og fast underlag” fortæller co-driver Louise Bang Christiansen.

Inden de to sidste afdelinger af DM deltager Boisen Motorsport i endnu et rally, nemlig Fårvang Rallyshow som finder sted 10. august. Vi håber at vi ses.

Boisen Motorsport


Læs mere om:
  • Kim Boisen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         Er din virksomhed klar til robotter?