Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Team Eilertsen Racing tager sydpå

Yokohama
1600 Challenge 

10/07/18 
Yokohama

Henrik Eilertsen gør som så mange andre danskere, og tager en tur til udlandet i juli måned. Det er dog ikke nogen feriedestination at den 51. årige racerkører skal til, men derimod den store tyske racerbane Lausitzring, syd for Berlin.
Her køres den 4. afdeling af Yokohama 1600 Challenge, hvilket samtidig er det eneste udlandsløb i den danske racerserie for standardvogne.
 


(Foto: JJ Media)

Sæsonen hidtil er gået helt forrygende for Team Eilertsen Racing, der aktuelt indtager 3. pladsen i DIF Danmarksmesterskabet, og ikke mindst føringen i både Oldboys- og Rookiemesterskabet. Der er rigtig gode muligheder for at udbygge føringen i begge disse denne weekend, og så er der også et håb om at kunne tage et spring op i DIF mesterskabet.

Speederpedalen i den hvide Peugeot 207 med nummer 20 i sideruden skal dog trædes helt i bund, hvis han skal gøre sig forhåbninger omkring dette. Banen, der også lægger asfalt til bl.a. DTM og ADAC GT Masters, er helt ny for Henrik, mens flere af konkurrenterne allerede kender den fra 2017, hvor klassen også var på besøg dernede. Dertil kommer der 30 kg succesballast i passagersædet grundet resultaterne ved den seneste afdeling.

Men det er ikke noget at pibe over, da man alligevel ikke kan ændre på det – og succesballast skyldes jo at man har haft, ja rigtig gættet, succes ved den seneste afdeling. Her blev det til en generel 4. og 5. plads i de to løb, mens det blev til 3 ud 4 mulige sejre i Rookie- og Oldboysklassementerne.


(Foto: JJ Media)

Teamet fra Espergærde med Henrik Eilertsen som kører og Frederik Hansen om chefmekaniker skal dog have racerbilen pakket lidt før denne gang, da weekenden afvikles over fredag og lørdag. Dertil kommer der også at løbene er på 30 minutter hver. Til gengæld er løb 2 færdig allerede ved middagstid lørdag, så kursen hurtig kan blive sat nordpå igen – forhåbentlig med 6 gange sølvtøj i forruden, med dertilhørende beundrerne blikke på hjemsejladsen.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende (med forbehold for ændringer):

Fredag
Træning 09.50
Kvalifikation 1 11.15
Løb 1 14.45

Lørdag
Kvalifikation 2 08.00
Løb 2 10.35

Team Eilertsen Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Lausitzring
  • 15/07/18 - Lausitzring - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: